Shin Megami Tensei V-patch verwijdert referentie naar PS4-versie

  • Nieuws

  • 12 dec 21 om 21:27

  • Rik

  • 0

Een paar dagen terug konden we al melden dat Shin Megami Tensei V zijn eerste patch kreeg. Aan de voorkant leek deze patch voornamelijk de camera aan te passen, dataminers is echter nog iets interessants opgevallen: Alle referenties naar een Playstation 4-versie zijn verdwenen.

Officieel is Shin Megami Tensei V een console exclusive game voor de Nintendo Switch, wat inhoudt dat de Playstation en Xbox-apparaten het zonder de game moeten stellen. Dataminers kwamen er echter al snel achter dat de code voor de game drie systeem-profielen had waarop de game kon draaien. Die voor de Nintendo Switch, de PC en Playstation 4. Deze ontdekking leidde tot speculatie dat Shin Megami Tensei V slechts een tijdelijke exclusive game zou zijn voor de Nintendo Switch. Dezelfde dataminers hebben nu ontdekt dat de PS4-instellingen na de patch niet meer aanwezig zijn in de code.

Mogelijk blijft Shin Megami Tensei V dus toch een exclusieve game op de Nintendo Switch. Traditioneel gezien komen Shin Megami Tensei-games uit op Nintendo-hardware en titels uit de spin-off Persona-serie op Playstation. Sommige fans hoopten dat een Playstation-versie van Shin Megami Tensei V het einde betekende voor deze traditie. De hoop was dat Persona 4 Golden en Persona 5 Royal vervolgens ook naar de Switch zouden komen. Voorlopig moeten switch-eigenaren het doen met spin-off titels in de Persona-serie zoals Persona 4 Arena Ultimax en Persona 5 Strikers.

Vind jij het een goede ontwikkeling dat Shin Megami Tensei V waarschijnlijk een Switch-exclusive blijft? Of had je alle Atlus-games juist graag op alle platforms zien verschijnen? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: @regularpanties op Twitter

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Win Animal Crossing-prijzen met winteractie AC Benelux Discord!

0

Prijsvraag Win Animal Crossing-prijzen met winteractie AC Benelux Discord!

13-12-2021

2

Kitty

mario kijkt bedenkelijk

5

Special Uitslag N1-UP poll: welke game ga je als eerste uitproberen?

12-12-2021

2

Kitty

Reageer als eerste!