Persona 4 Arena Ultimax komt naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 10 dec 21 om 03:16

  • Rik

  • 2

Tijdens The Game Awards is bekend gemaakt dat Persona 4 Arena Ultimax onder andere komt naar de Nintendo Switch. 

Persona 4 Arena Ultimax is een fighting game die het verhaal van Persona 4 Golden voortzet. Persona 4 (Golden) zelf is niet te spelen op de Nintendo Switch. Wat dit betreft volgt Persona 4 Arena Ultimax de lijn van Persona 5 Strikers, die op zijn beurt een spin-off vervolg op Persona 5 was. Ook Persona 5 is niet speelbaar op de Nintendo Switch. In juli wist insider Zippo al te melden dat de game naar de Nintendo Switch zou komen, dit gerucht is hiermee officieel bevestigd. Altus heeft een korte aankondigingstrailer gedeeld op Twitter:

Persona 4 Arena Ultimax moet uitkomen op 17 maart 2022. Naast de Nintendo Switch-versie komt de game ook uit op de Playstation 4 en Steam. De heruitgave van de game is onderdeel van de Persona 25th Anniversary-viering.

Kijk jij uit naar Persona 4 Arena Ultimax? Of had jij juist liever de echte Persona 4 of 5 op de Switch gezien? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

0

Nieuws Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

16-04-2024

2

Martijn

Geanimeerde trailer en releasedatum voor Cuphead “D.L.C. Island”

0

Nieuws Geanimeerde trailer en releasedatum voor Cuphead "D.L.C. Island"

10-12-2021

0

Willem

Nieuwe trailer en Amiibo voor Monster Hunter Rise: Sunbreak

3

Nieuws Nieuwe trailer en Amiibo voor Monster Hunter Rise: Sunbreak

10-12-2021

2

Willem

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

10 dec 21 om 14:45

#2796‍

3751 XP | 706 comments

Vechtspellen op Switch zijn altijd welkom. Maar gezien Nintendo nooit een mainline game van Persona heeft gekregen, weet ik niet of dit goed verkoopt daarop. Ik zeg dan liever: Gooi Persona 4 dan ook op Switch.

Garrus

10 dec 21 om 16:52

#2798‍

1576 XP | 287 comments

Ja precies. Dit is zó onlogisch - want ik wéét dat je Persona 3 én 4 gespeeld MOET hebben wil je het verhaal van Arena snappen. Daarom snap ik ook niet waarom Atlus dit uitbrengt en niet gewoon P3 en 4.. wat de halve fanbase ondertussen wilt. Zijn die lui bij Atlus dan zo doof?