Gerucht: Persona 4 Arena Ultimax krijgt remaster

  • Nieuws

  • 24 jul 21 om 12:27

  • Erik

  • 0

Als we bekend leaker Zippo mogen geloven, dan komt Persona 4 Arena Ultimax naar moderne spelsystemen – waaronder waarschijnlijk de Nintendo Switch. De aankondiging zou onderdeel vormen van de 25e verjaardag van Persona.

Zippo benoemt dat de game op de planning staat voor 2022. Op zijn blog zegt hij het volgende: “Arc System Works’ Persona 4 Arena Ultimax krijg een remaster, en komt naar moderne platformen. Er is mij niet verteld of het nieuwe content bevat, maar ik zou zeer verbaasd zijn als dit niet het geval is. Een release staat op de planning voor volgend jaar.

Natuurlijk moet je een statement als deze met een korreltje zout nemen, maar de beste persoon heeft een aardig goede leak-CV opgebouwd. Zo wist hij voor de aankondiging al van het bestaan van Metroid Dread af en bevestigde hij dat Sonic & Knuckles terug zou keren (die zit in het aankomende Sonic Origins).

Zeven onthullingen voor Persona 25 jaar

Wat we in ieder geval zeker weten is dat Atlus zeven verschillende onthullingen op de planning heeft staan tussen september en de herfst van 2022. Zeven! Een remaster van een PlayStation 3 en Xbox 360-game uit 2014 zou hier niet in misstaan. Gezien Persona 5 Strikers ook naar de Nintendo Switch kwam, zien we Nintendo Switch als een logische kandidaat.

2D-fighter Persona 4 Arena Ultimax is een spin-off van het populaire Persona 4. Het speelt zich dan ook twee maanden na die game af; tegelijkertijd is het ook een direct vervolg op Persona 4 Arena. Oh, en er komen ook personages uit Persona 3 spelen een belangrijke rol in het geheel. Heftig! We houden je in ieder geval op de hoogte over ontwikkelingen.

Bron:

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

0

Nieuws Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

30-04-2024

1

Erik

My Nintendo voegt Skyward Sword-thema tasje toe in Australië en Nieuw-Zeeland

16

Nieuws My Nintendo voegt Skyward Sword-thema tasje toe in Australië en Nieuw-Zeeland

24-07-2021

3

Kitty

Minecraft Dungeons Diaries-video zet Echoing Void DLC centraal

0

Media Minecraft Dungeons Diaries-video zet Echoing Void DLC centraal

24-07-2021

0

Erik

Reageer als eerste!