Dataminers: 'Shin Megami Tensei V is een tijdelijke Switch-exclusive'

  • Nieuws

  • 14 nov 21 om 18:22

  • Rik

  • 0

Na het lange, lange (de game was immers al in 2017 aangekondigd) wachten is Shin Megami Tensei V afgelopen vrijdag eindelijk uitgekomen op de Nintendo Switch. Ook dataminers zijn aan de slag gegaan met de game en hebben een grote ontdekking gedaan:

Hoewel Shin Megami Tensei V als een Switch-exclusieve titel in de markt is gezet, blijken er meerdere target platforms terug te vinden in de code. Naast de Switch, komen ook de Playstation 4 en PC voor in het lijstje. Deze datamine zou eerdere geruchten over een zogeheten multi-platform release van Shin Megami Tensei V bevestigen. Atlus zelf heeft hier nog niks over laten weten. Mocht dit waar zijn zou het een opvallende ommezwaai zijn van Atlus: de populaire Persona games zouden exclusief blijven voor Playstation-platforms omdat Atlus ‘gelooft in console exclusives’. Mogelijk zou ook Persona 5 in zo’n geval alsnog naar de Switch komen.

Als Atlus officiële aankondigingen doet over de exclusiviteit van de Shin Megami Tensei of Persona games lees je dat natuurlijk hier op N1-UP!

Denk jij dat Shin Megami Tensei V inderdaad naar de Playstation 4 en PC komt? En zo ja, zou je dan spijt hebben van je Switch-versie? Speculeer mee in de comments! 

Bron: @regularpanties op Twitter

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Gerucht: LEGO Zelda-set verschijnt in september

0

Nieuws Gerucht: LEGO Zelda-set verschijnt in september

14-05-2024

0

Kitty

The Game Awards maakt nominaties bekend op 16 november

2

Nieuws The Game Awards maakt nominaties bekend op 16 november

14-11-2021

3

Rik

‘Pikmin Bloom meer dan 2 miljoen keer gedownload’

2

Nieuws 'Pikmin Bloom meer dan 2 miljoen keer gedownload'

13-11-2021

1

Rik

Reageer als eerste!