Review-overzicht: Bayonetta 3

  • Nieuws

  • 25 okt 22 om 15:51

  • Erik

  • 0

De reviews van Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch zijn binnen. In dit bericht een overzicht.

Bayonetta 3 doet uiterst goede zaken onder critici, en heeft op dit moment een gemiddelde score van 88, gebaseerd op 49 recensies. Dit is hoger dan de Nintendo Switch-variant van Bayonetta (84), maar een tikkeltje lager dan het tweede deel (92).

Dit hadden recensenten over de game te zeggen:

  • Destructoid (100/100): De website deelt een perfecte score uit en noemt het alles wat een fan van actiespellen moet willen.  “Een van de eerste onderdelen zet meteen de toon, wanneer je waterskiet als een gigantische demoondraak, en het wordt alleen maar gekker vanaf hier.”
  • Gamespot (90/100) zegt dat Bayonetta een gigantische sprong voorwaarts is ten opzichte van het tweede deel. Het is soms zo mooi qua graphics, dat de Nintendo Switch moeite heeft om het bij te houden. De gameplay is echter snel, plezierig en vol charisma.
  • Game Informer (83/100) merkt op dat het nieuwe personage Viola niet helemaal geslaagd is. De reviewer noemt haar ‘flauwtjes’ en ‘oninteressant’, zeker ten opzichte van de nog altijd kontschoppende Bayonetta. Toch is dit een kniesoor in vergelijking met de rest: de pacing is optimaal en je krijgt constant nieuwe vijanden, eindbazen en scenario’s voorgeschoteld.
  • Nintendo Life (100/100): “Bayonetta 3 kent meer chaos, een beter gevechtssysteem, een gepolijster leveldesign en voegt hier talloze nieuwe mechanieken aan toe. Dit zorgt ervoor dat het het beste deel in de franchise tot nu toe is. Ze benoemen dat de perfomance zowel in TV- als handheldstijl ijzersterk is.

Bayonetta 3 is een hack-and-slash-titel met de titulaire Bayonetta in de hoofdrol. Het is een actiespel pur sang, wat betekent dat je combo’s aaneen mag rijgen, terwijl je de meest bizarre vijanden een kopje kleiner maakt. Het derde deel voegt hier een nieuw personage (Viola) en Demon Slaves (summons) aan toe.

Hands-on
Conflict tussen stemactrice en ontwikkelaar
Geschiedenis van PlatinumGames

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Tales of Kenzera: ZAU krijgt lanceertrailer

0

Media Tales of Kenzera: ZAU krijgt lanceertrailer

20-04-2024

0

Mark

Trailer voor Zoroark in Pokémon Unite

0

Nieuws Trailer voor Zoroark in Pokémon Unite

25-10-2022

4

Rik

Greavard, de Ghost Dog Pokémon in Scarlet & Violet

8

Nieuws Trailer Scarlet & Violet toont nieuwe Pokémon: Greavard

25-10-2022

7

Erik

Reageer als eerste!