Pokémon Legends: Arceus krijgt later vandaag een gratis content update

  • Nieuws

  • 27 feb 22 om 15:53

  • Ness

  • 4

Een nieuwe content update voor Pokémon Legends: Arceus genaamd Daybreak is later vandaag gratis te downloaden.

Deze gratis update zal te downloaden zijn via de versie 1.1.0-update. De Daybreak-update van Pokémon Legends: Arceus voegt verschillende dingen toe. De staan hieronder samengevat en zijn verder te lezen op de officiële site van Pokémon Legends: Arceus.

Pokémon-uitbraken

De Hisui-regio kent mysterieuze, nieuwe Pokémon-uitbraken. Hierbij krijg je de kans om tegen sterkere Pokémon te vechten. Het onderzoek naar deze Pokémon-uitbraken begin je door naar Warden Mai van de Diamond Clan en haar Munchlax te gaan.

Let wel op: de Daybreak-content kun je pas spelen nadat je de credits hebt bereikt.

Eternal Battle Reverie

Daarnaast voegt de contentupdate een extra uitdaging toe in de vorm van Eternal Battle Reverie. In deze modus ontmoet je Arceus in je dromen en battle je tegen een hoop extra sterke Pokémon. Zo laat de trailer zien hoe je tegelijk de strijd aan gaat met de Origin Forme van Palkia en Dialga. Deze modus is pas beschikbaar nadat je alle missies hebt voltooid.

Nieuwe trainer battles

Tenslotte zijn er nieuwe trainer battles in Jubilife Village. Bij de training grounds kun je nu personages die je eerder in je avontuur hebt ontmoet uitdagen tot een vriendelijk Pokémon gevecht. Verder kun je ervoor kiezen te battlen met nieuwe moeiljkheidsgraden: zo kun je bijvoorbeeld battlen waarbij je maar één Pokémon mag gebruiken.

Deze Pokémon Presents werd gehouden om Pokémon Day te vieren vandaag. Daarom krijgt Pokémon Legends: Arceus ook extra festiviteiten. Als je het wachtwoord ARCEUSADVENTURE invult krijg je een drie keer dertig verschillende Poké Balls cadeau. Deze mystery gift is tot 31 maart te verzilveren.

Rik vond zijn avontuur in de Hisui-regio zeker de moeite waard! Ga jij deze contentupdate spelen? En wist je trouwens ook al dat de negende generatie aan Pokémon-games, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, zojuist zijn aangekondigd tijdens de Pokémon Presents? Praat erover mee in de reacties!

Bron: Officiële site Pokémon Legends: Arceus

Like dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Online anime-serie gebaseerd op Pokémon Legends: Arceus aangekondigd

1

Nieuws Online anime-serie gebaseerd op Pokémon Legends: Arceus aangekondigd

27-02-2022

2

Rik

Professor Oak laat je Shaymin vangen in  Diamond & Pearl-remakes

0

Nieuws Professor Oak laat je Shaymin vangen in Diamond & Pearl-remakes

27-02-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 4

DetectivePikachu

27 feb 22 om 18:11

#3873‍

466 XP | 81 comments

Kleine aanvulling: Hisuian Dialga en Hisuian Palkia bestaan feitelijk niet. Het zijn geen regionale varianten, maar verschillende gedaantes van dezelfde Pokémon. Het werkt exact hetzelfde als de vormen van Giratina, de Altered Forme en Origin Forme, die we al langer kennen. De nieuwe gedaantes van Dialga en Palkia in PL:A heten dan ook Origin Forme.

Ness

28 feb 22 om 12:07

#3888‍

306 XP | 11 comments

Haha, is het duidelijk dat ik Legends Arceus nog niet heb uitgespeeld? Bedankt voor je aanvulling DetectivePikachu, ik heb het artikel aangepast

rob1N

28 feb 22 om 00:55

#3883‍

5411 XP | 1042 comments

Ik ben eigenlijk na het completen van de dex wel klaar met de game. Als de update puur zorgt voor spawns van die Hisuian forms zoals Wyrdeer en Hisuian Electrode en zo, dan komen ze hier net te laat mee, want ik heb ze intussen allemaal al ^^

Weet iemand overigens of je dan ook nog iets unlocked? Ik had namelijk het gevoel alsof al die moeite gewoon niet beloond wordt... Ik had op z'n minst een soort recognition verwacht en een soort item gift. Shiny charm of zo.

Mark

28 feb 22 om 01:38

#3884‍

534 XP | 30 comments

Je kunt een Shiny Charm krijgen, maar daarvoor moet je meer doen dan enkel alle Pokémon vangen