The Pokémon Company onthult Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

  • Nieuws

  • 27 feb 22 om 15:26

  • Willem

  • 7

Tijdens de Pokémon Presents van vandaag onthulde The Pokémon Company de volgende twee mainline spellen in de Pokémon-serie. Later dit jaar zal wereldwijd iedereen kunnen beginnen aan Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Met een mysterieuze teaser trailer onthulde de Pokémon Company Pokémon Scarlet en Violet. Dit zijn de nieuwste games in de hoofdserie en ze worden wederom ontwikkeld door GAME FREAK. We zien in de trailer wat beelden van de nieuwe wereld, die erg open lijkt en mogelijk gebaseerd is op een Spaanse setting:

De eerste trailer voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Naast deze trailer is er ook een blik op de drie nieuwe starters van deze regio, uiteraard weer de bekende gras, vuur en water-keuze. De grasstarter heeft veel weg van een kat, de vuurstarter lijkt op een kleine dinosaurus en de waterstarter is gejat van Donald Du…. een eend.

De drie nieuwe starters voor de 9de generatie Pokémon games.

De nieuwe starters hebben inmiddels ook Engelse naam:
De Grasstarter heet Sprigatito: “The capricious, attention-seeking Grass Cat Pokémon.”
De vuurstarter heet Fuercoco: “The laid-back Fire Croc Pokémon that does things at its own pace.”
De waterstarter heet Quaxley: “The earnest and tidy Duckling Pokémon.”

Sprigatito

Fuercoco

Quaxley

De negende generatie is eindelijk hier. Welke van de twee titels ga jij halen? En misschien wel belangrijker, voor welke starter kies jij op basis van deze eerste bli? Laat het ons absoluut weten in de reacties.

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Paper Mario: The Thousand Year Door – Vier uur genieten

0

Hands-on Paper Mario: The Thousand Year Door - Vier uur genieten

25-04-2024

4

Coen

Pokémon uit Alola-regio op 1 maart naar Pokémon GO

0

Nieuws Pokémon uit Alola-regio op 1 maart naar Pokémon GO

27-02-2022

0

Erik

UPDATE: Bekijk hier de Pokémon Presents stream

3

Nieuws UPDATE: Bekijk hier de Pokémon Presents stream

27-02-2022

0

Mitch

Discussieer met ons mee! 7

Tamadachi

27 feb 22 om 15:42

#3869‍

5155 XP | 640 comments

Fijn om in deze eerste trailer voor Pokémon Scarlet en Violet te zien dat Game Freak het open world concept verder heeft door ontwikkelt voor de 9e generatie wat is begonnen met de wild area's in Sword/Shield en in Pokemon Legends: Arceus en dit lijkt weer een volgende stap verder te zijn. Op basis van eerste indruk spreekt deze gras starter qua design mij het meest aan omdat die op Rockuff lijkt!

Apenknul

27 feb 22 om 15:44

#3870‍

3756 XP | 707 comments

De grass kat ziet eruit alsof ie door fans is gemaakt, en vind het minder leuk.

Die Vuur krokodil en de eend zien er super nice uit.

Garrus

27 feb 22 om 16:00

#3871‍

1576 XP | 287 comments

Gewéldig!! Ik heb er echt zin in! Ik ga absoluut voor die vuur krokodil - maar ze zien er allemaal, opnieuw, geweldig uit <3

Yosher

27 feb 22 om 16:47

#3872‍

5886 XP | 1090 comments

Ik hoop echt enorm dat ze deze niet alweer gaan rushen.... maar heel veel hoop heb ik daar eigenlijk niet in.

rob1N

27 feb 22 om 21:46

#3874‍

5411 XP | 1042 comments

Fire en water starter zien er tof uit. 

Ik vond dat er wel genoeg katten in Pokemon waren inmiddels dus die graskat is mijn minst favoriete. Die ijsvogel (blauwe poten) vind ik het tofst.

Ik hoop dat het qua gameplay meer als Arceus Legends is maar qua content wel wat meer heeft. Gewoon ook wat van de toffe dingen uit vorige games terughalen.

Hopelijk binnenkort meer info.

Martijn

27 feb 22 om 22:52

#3875‍

3551 XP | 413 comments

Dus toch generatie 9. Nu al. Mag wat mij betreft nog héél lang duren voordat deze uitkomt. Dat ze alle tijd nemen om 'm zo goed mogelijk te maken en flink te vernieuwen, in positieve zin. Pokémon Sword liet een heel zure nasmaak achter, terwijl ik eigenlijk na de derde gym al gestopt was. Vond het aanvankelijk echt een tof spel en het was mijn eerste échte Pokémon-spel. Ik had nooit een handheld, dus kon ik de generatie-delen voorheen niet spelen. Ik was blij dat het nu wel kon én dat het spel me beviel, ondanks de klachten op internet. Toen kwamen er andere spellen tussendoor en... Had ik er genoeg van. Ik wilde het spel wel terug oppakken, maar had er geen zin meer in: iedere keer als je iets verder komt verschijnt er wel weer een personage (meestal Hop) om je op te houden met onnodige tekstblokken om weg te klikken. Het spel neemt je als speler gewoon niet serieus. Het is doodsimpel en toch moet alles continu uitgelegd worden. Laat me gewoon dat avontuur doorlopen! Doe niet zo "Skyward Sword", Gamefreak! En alleen op de afgebakende paadjes lopen, tenzij de makers anders bepalen, hoor! Zoveel onzichtbare muren om je in het gareel te houden, in deze kale wereld...

Toch, ondanks al mijn geklaag vond ik Pokémon Sword in het begin wél echt tof. Hopelijk worden Pokémon Scarlet en Violet echter stukken beter! Deze nieuwe starters zien er tof uit. Die dinosaurus is het tofst! Doet me met deze kleuren en gele vierkantjes aan Scorbunny denken, maar die vond ik ook leuk. Waarschijnlijk ga ik Fuecoco als starter kiezen als ik dit avontuur aanschaf, denk ik. Mogen ze wel eerst goed hun best doen. Het open wereld-aspect van Pokémon Legends: Arceus blijft, dus dat is een positief punt. De trailer ziet er op zich leuk uit.

Dat het in deze tijd nog steeds twee versies moeten zijn vind ik overigens ook achterhaald. Maak gewoon één game in plaats van tweemaal hetzelfde spel met verschillende beesten. Binnen één spel gaan mensen ook wel ruilen met elkaar, zeker nu er meer dan duizend Pokémon zijn. Twee versies voelt intussen als incashen op een verouderde traditie.

Hoop echt dat ze er een toffe game van maken. Zelf vind ik het te snel na generatie 8. Voor de negende verwacht ik een soortgelijk spel, waar wederom haast mee wordt gemaakt om snel te verkopen. Ze mogen het tegendeel bewijzen. Als Pokémon Scarlet en Violet veel betere Pokémon-games worden: graag! Tot die tijd denk ik met gemixt gevoel terug aan Pokémon Sword en heb ik nog geen zin in een nieuwe generatie. Wat niet is kan nog komen. Lever gewoon een leuke game af en ik ben mogelijk al overtuigd.

Rogeroz

28 feb 22 om 10:23

#3886‍

476 XP | 94 comments

De creativiteit is wel een beetje uit de namen, zeg... Dit kan je toch haast niet meer uitspreken?