Ook Mario Kart Tour introduceert Stracciatellastraat in de Sundae Tour

  • Nieuws

  • 05-08-2022 15:07

  • Rik

1

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf volgende week kunnen we aan de slag met de Sundae Tour.

De Sundae Tour volgt de Ocean Tour op. Nieuw in deze Tour is het debuut van het Sky-High Sundae-circuit, dat in het Nederlands bekend staat als Stracciatellastraat. Dit gloednieuwe circuit is sinds afgelopen donderdag ook speelbaar in Mario Kart 8 Deluxe, als onderdeel van de tweede set DLC-circuits. Het circuit heeft een ijsjes-thema en scheurt langs sorbets, waterijsjes, schepijs en ijsco-wagens. Ook introduceert deze Tour een kart gebaseerd op een ijscowagen en nieuwe varianten van de Jingle Bells (slee) en Sweet Ride (slagroomspuit) karts. Ook verraadt de trailer dat onder andere de circuits Yoshi Valley en Rosalina’s Ice World weer van de partij zijn tijdens deze Tour. De Sundae Tour is de tweede Tour van de Summertime Celebration, die twee Tours (vier weken) duurt. Tijdens Celebrations kunnen spelers extra beloningen verdienen in uitdagingen die langer duren dan een enkele Tour.

Ook komt er in Wave 12 een gloednieuw Mii-racing suit beschikbaar. Dit nieuwe Mii-kostuum is toepasselijk in ijsco-thema. Ten slotte wordt er gehint naar twee nieuwe Mii-kostuums voor de volgende Tour.

De Sundae Tour is beschikbaar vanaf 10 augustus, tot die tijd kun je blijven racen in de Ocean Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Zool

06-08-2022

#6259

Wie had dat verwacht…