Ocean Tour introduceert Daisy Cruiser (NGC) in Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 22 jul 22 om 14:48

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf volgende week kunnen we aan de slag met de Ocean Tour.

De Ocean Tour volgt de Piranha Plant Tour op. Nieuw in deze Tour is het debuut van het Daisy Cruiser-circuit. Deze track verscheen voor het eerst op de Nintendo Gamecube en volgt een parcours door een cruiseschip. Daisy en Toadette krijgen voor deze Tour speciale nautische kostuum-varianten. De trailer voor de Tour verraadt dat naast Daisy Cruiser in ieder geval ook Wario Shipyard en Singapore Speedway speelbaar zullen zijn. De Ocean Tour is de eerste Tour van de Summertime Celebration, die twee Tours (vier weken) zal duren. Tijdens Celebrations kunnen spelers extra beloningen verdienen in uitdagingen die langer duren dan een enkele Tour.

De Ocean Tour is beschikbaar vanaf 27 juli, tot die tijd kun je blijven racen in de Piranha Plant Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

0

Nieuws River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

26-04-2024

0

Dennis

Dragon Ball: The Breakers op 14 oktober naar Nintendo Switch

0

Nieuws Dragon Ball: The Breakers op 14 oktober naar Nintendo Switch

22-07-2022

0

Dennis

Verdien tot 3 augustus extra gouden punten in Nintendo eShop

0

Nieuws Verdien tot 3 augustus extra gouden punten in Nintendo eShop

22-07-2022

0

Dennis

Reageer als eerste!