Offline modi Splatoon 3 ondersteunen opslagcloud Nintendo Switch

0

Splatoon 3 ondersteunt de opslagcloud-functie van de Nintendo Switch. Het gaat hierbij om de progressie die je boekt in offline speelstanden.

Dit laat Nintendo weten op de gamepagina van Splatoon 3. Er wordt geen back-up gemaakt van je online-escapades. Het is niet bekend of deze op een andere manier opgeslagen worden.

Splatoon 2 ondersteunde de opslagcloud helemaal niet.

De opslagcloud van Nintendo zorgt ervoor dat je saves veilig online bewaard blijven, mocht je bijvoorbeeld op een andere Nintendo Switch spelen. Voor gebruik heb je een abonnement op Nintendo Switch Online nodig.

Splatoon 3 staat op de planning voor 9 september 2022. Alle basiswapens uit voorgaande games zijn in de game begrepen, en er komen ditmaal geen regionale versies.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!