Splatoon 3 krijgt alle basiswapen uit de vorige games

  • Nieuws

  • 2 mei 22 om 15:26

  • Robin

  • 6

Nintendo maakt bekend dat alle basiswapens uit de voorgaande delen terugkeren in Splatoon 3.

Ze doen deze onthulling via Twitter. Onder andere de Dubbelknallers (Dualies), Blopladers (Chargers), Klodderroller (Rollers), Morser (Sloshers) en Spetling (Splatlings) keren dus allemaal terug.

Splatoon 3 kreeg recentelijk een nieuwe trailer waar een turfwar werd getoond. Daarnaast kregen we ook de releasedatum van het spel te zien: 9 september 2022. Februari dit jaar werden we ook al getrakteerd met een trailer waarbij we meer zagen over de nieuwe Salmon Run.

Welk wapen ga jij mainen in Splatoon 3? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Prijs Nintendo Switch in Amerika niet lager

1

Nieuws Nintendo verwacht 10% minder Nintendo Switch-consoles te verkopen

02-05-2022

3

Erik

Logo van Embracer Group

5

Nieuws Embracer Group neemt deel van Square Enix over

02-05-2022

3

Robin

Discussieer met ons mee! 6

Yosher

2 mei 22 om 15:59

#4764‍

5821 XP | 1078 comments

Leek mij best logisch maar leuk dat ze het even bevestigen natuurlijk!

Apenknul

2 mei 22 om 16:45

#4767‍

3741 XP | 704 comments

De Nederlandse vertalingen zijn weer lekker lelijk. Maar leuk dat ze terugkomen. We hebben nog even te gaan tot het September is, en ik vraag me af of er nog iets is dat ze willen showen. Like, een team battle royale waarbij alle mogelijke kleuren in 1 grote map komen, om tegen elkaar te strijden, en het team met de minst bekladde grond af te laten vallen via verschillende waves. Dat zou wel tof zijn.

Yosher

2 mei 22 om 17:40

#4771‍

5821 XP | 1078 comments

Die Nederlandse vertalingen moet ik soms wel echt bij lachen hoor. Sloshing Machine = Klotstrommel... haha hoe verzin je het.

Of ze iets van een battle royal erin werpen moeten we nog zien, maar ik denk niet dat dat (hier) gaat gebeuren. Zou wel tof zijn als het wel gebeurd inderdaad.

Martijn

3 mei 22 om 11:26

#4784‍

3472 XP | 404 comments

Klinkt wel weer heel vaag in het Nederlands ja. Haha, klotstrommel!

Het derde deel lijkt tot nu toe wel veel op zijn voorgangers. Hoop dat ze nog een leuke draai eraan weten te geven. Iets écht nieuws toevoegen aan het concept. Mijn grootste ergernis in Splatoon is opgescheept worden met een matig team of dat mensen niets doen / opgeven. Dan ben je vaak al verloren voordat het gevecht begint. Dat mogen ze ook nog even verhelpen, indien mogelijk. Zo'n Battle Royal van jezelf tegen de rest is best een tof concept en verrijkt ook meteen de Single Player-Mode. Die was bij het tweede deel al een stuk uitgebreider, maar meer is altijd welkom.

Heb soms nog steeds het idee dat deze erg snel na deel twee volgt, ook al zit daar intussen gewoon al vijf jaar tussen. Lijkt korter! Hoop echt dat ze er weer een leuke game van maken. Nu nog niet zoveel behoefte aan, maar de kans is aanzienlijk dat ik Splatoon 3 gewoon ga halen, vanaf de eerste dag (met of zonder klotstrommel, haha).  

Yosher

3 mei 22 om 14:45

#4788‍

5821 XP | 1078 comments

Ik denk wel dat er meerdere nieuwe dingen in deze game zullen zitten. Splatoon 2 kwam ook vrij snel na Splatoon 1 en was voornamelijk meer van hetzelfde, waarschijnlijk omdat ze de serie meer wilden pushen op dat moment een de Wii U een flop was. 

Nu met deel 3 hebben ze er meer de tijd voor kunnen nemen en ik denk dat ze het niet op hetzelfde platform als deel 2 uitbrengen als er niet minstens iets echt nieuws bij komt. Maar je weet maar nooit bij Nintendo. Ik ben in ieder geval erg benieuwd!

En die klotstrommel keert gewoon terug hoor, mark my words.

Zool

2 mei 22 om 20:59

#4775‍

1913 XP | 359 comments

Het ziet er praktisch ook hetzelfde uit. Dus wat mij betreft geen verrassing…