Nieuw deel in de Bravely Default serie laat nog even op zich wachten

  • Nieuws

  • 4 sep 21 om 13:18

  • Rik

  • 1

In een interview met Famitsu laat de producent van de Bravely Default serie weten dat er een nieuw deel in de koker zit, maar het nog jaren zal duren voordat we de game zullen zien.

Het Japanse gamemagazine Famitsu publiceerde onlangs een interview met Tomoya Asano, de producent van de Bravely (Default) serie. Asano zegt in het interview met vertrouwen te kijken naar de toekomst van de Bravely serie, omdat Bravely tot dusver een succes is geweest voor uitgever Square Enix.  Wel gaf Asano een waarschuwing aan de fans van de serie: het zal waarschijnlijk nog een paar jaar duren voor we de volgende Bravely game zien.

Bravely Default II werd goed ontvangen door de fans en daarom hopen we dat we de serie kunnen voortzetten. We hebben namelijk het idee dat we het nog een keer voor elkaar kunnen krijgen. Dat gezegd hebbende, we zitten op dit moment nog in de plannende fase, en het gaat waarschijnlijk nog 3 tot 4 jaar kosten om de game te ontwikkelen. We hopen dan ook dat de fans geduld zullen hebben.

Bravely Default II, dat eerder dit jaar uitkwam voor de Nintendo Switch, is bijna 1 miljoen keer verkocht en goed ontvangen door de fans. Onze eigen Erik gaf de jongste telg uit de Bravely serie een 8 in onze review.

Bravely Default II komt morgen ook uit voor de PC. Het is de eerste keer dat een game uit de Bravely serie ook uitkomt voor een niet-Nintendo platform. Bravely Default (2012) en Bravely Second (2015) kwamen exclusief uit voor de Nintendo 3DS. Eerder dit jaar kondigde Square Enix aan dat er ook een Bravely game in de maak is voor mobiele apparaten: Bravely Default: Brilliant Lights. Deze game heeft nog geen releasedatum.

Kan je niet zo lang wachten op de volgende Bravely game? Hetzelfde team was ook verantwoordelijk voor Octopath Traveller en werkt nu aan Project Triangle Strategies, die gepland staat voor 2022 en te zien zal zijn op de Tokyo Game Show.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

0

Nieuws Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

16-04-2024

2

Martijn

Nieuwe beelden van Crysis 2 Remastered op Switch

0

Media Nieuwe beelden van Crysis 2 Remastered op Switch

04-09-2021

2

Jeroen

THQ Nordic houdt Digital Showcase op 17 september

1

Nieuws THQ Nordic houdt Digital Showcase op 17 september

04-09-2021

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Samus

4 sep 21 om 15:11

#1356‍

596 XP | 106 comments

Laat maar komen. Vond Bravely Default II heel leuk. Het liefste zou een echt vervolg op Octopath Traveller willen zien, die game is echt heel tof. Project Triangle Strategies ligt me niet, ookal heb ik de demo destijds wel gespeeld.