Bravely Default-game voor mobile in de maak

  • Nieuws

  • 14 jul 21 om 16:42

  • Erik

  • 1

Square Enix heeft Bravely Default: Brilliant Lights onthuld Deze nieuwe RPG is in ontwikkeling voor iOS- en Android-apparaten. De aankondiging komt met een eerste trailer.

Jep, wij Nintendo Switch-eigenaren missen helaas de boot op dit super tof uitziende spelletje. Het maakt gebruik van dezelfde grafische stijl als Bravely Default II, kent een turn-based gevechtssysteem en… gacha-elementen. Hiermee kun je personages uit eerdere delen vrijspelen, die je kunt gebruiken tijdens het gevecht! Keiichi Ajiro, schrijver van het originele Bravely Default, komt met een scenario voor de aankomende game.

 

Om de gacha-reden, is het vooralsnog overigens niet helemaal zeker of het spelletje in Nederland en België (of Europa) uitkomt. De regelgeving hier op dat gebied is zeer streng. Hoewel Gacha-spellen Fire Emblem Heroes en Mario Kart Tour de regelgeving doorstonden, geldt dit bijvoorbeeld niet voor Pokémon Masters of Dragalia Lost. We houden je op de hoogte.

Bravely Default: Brilliant Lights is aangekondigd als onderdeel van de 10e verjaardag van de franchise. Square Enix deelde tevens mee dat er in totaal drie miljoen games uit de gehele serie verkocht zijn (digitaal + fysiek). Dit is inclusief het dit jaar uitgekomen Bravely Default II voor de Nintendo Switch. In de toekomst start een closed-beta voor het spel, exclusief voor Android-gebruikers.

Oh, en er is nog geen releasedatum bekend!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Wonderlijke werelden in trailer Super Monkey Ball: Banana Mania

5

Media Wonderlijke werelden in trailer Super Monkey Ball: Banana Mania

14-07-2021

2

Erik

No More Heroes 3 krijgt Retry Roulette trailer

0

Media No More Heroes 3 krijgt Retry Roulette trailer

14-07-2021

1

Mitch

Discussieer met ons mee! 1

Rik

14 jul 21 om 18:04

#684‍

4694 XP | 668 comments

Whoehoe, daar zaten we op te wachten!

 

 

Nou ja, de muziek is wel altijd mooi bij Bravely Default.