New Horizons krijgt na Happy Home Paradise geen betaalde DLC meer

  • Nieuws

  • 30 okt 21 om 10:29

  • Erik

  • 2

Happy Home Paradise is het enige stukje DLC voor Animal Crossing: New Horizons. Dit bevestigt Nintendo in een statement.

“Het is een grote update voor Animal Crossing: New Horizons”, meldt Nintendo aan IGN. “Het biedt een eigen en andere gameplay-ervaring. Om deze reden is het logisch om het als eerste en enige betaalde DLC toe te voegen.”

Er heerste enige speculatie over eventuele aankomende DLC voor Animal Crossing: New Horizons. Hoewel ze lieten weten dat de aankomende gratis content de laatste was, waren ze niet zo specifiek over het daarna aangekondigde Happy Home Paradise.

Tijdens de Animal Crossing Direct kondigde Nintendo Happy Home Paradise aan voor Animal Crossing: New Horizons. Hiermee ga je naar een archipel, waar je een baan aanneemt als interieurinrichter. De DLC kost €24,99 los, maar is ook inbegrepen bij het uitbreidingspakket van Nintendo Switch Online. Zowel de betaalde als gratis content verschijnen op 5 november.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Splatoon 3 wenst je alvast een fijne Halloween met nieuwe illustratie

0

Media Splatoon 3 wenst je alvast een fijne Halloween met nieuwe illustratie

30-10-2021

0

Ness

Speel met kaarten in lanceertrailer Voice of Cards: The Isle Dragon Roars

0

Media Speel met kaarten in lanceertrailer Voice of Cards: The Isle Dragon Roars

30-10-2021

0

Erik

Discussieer met ons mee! 2

reporterdavid

30 okt 21 om 13:45

#2292‍

1196 XP | 238 comments

De Wii had een levensduur van ongeveer 6 jaar, toen kwam de WiiU. De Switch is al 5 jaar behoorlijk populair (wat de mensen bij Nintendo vermeldden in de Direct...) maar ze beloofden ons dat dit de laatste grote update voor Animal Crossing zou zijn, geen updates meer voor Super Mario Maker, de laatste Smash fighter is aangekondigd, de eerste en laatste DLC voor AC. Ik denk dat ze dingen aan het afronden zijn...      
Rik

31 okt 21 om 19:36

#2312‍

4694 XP | 668 comments

Maar daar komt Splatoon 3 dan weer voor in de plaats... (Letterlijk, het Splatoon team en Animal Crossing team hebben enorme overlap dus die games kunnen bijna niet tegelijk ondersteund worden) 

Ik denk dat er ondertussen best wel wat teams naar de volgende generatie worden doorgeschoven als ze toch aan een nieuw project beginnen, maar dit betekent nog niet gelijk dat het klaar is voor de Switch. Al lijkt de support volgend jaar wel hoofdzakelijk van de niet-Nintendo HQ-teams te komen. Maar vergeet niet dat er nog nieuwe Bayonetta, 3D Kirby, Monster Hunter Rise DLC, Metroid Prime 4, Breath of the Wild 2, Advance Wars, Legends Arceus, Splatoon & Mario + Rabbits games aan zitten te komen. Voeg daar nog een drietal onaangekondigde grote titels aan toe en je kan makkelijk nog een jaartje of twee vooruit met de Switch, hoor.