Metroid Dread-spirits permanent in Super Smash Bros. Ultimate

  • Nieuws

  • 11-01-2022 16:41

  • Rik

1

Ter ere van de release van Metroid Dread werden er afgelopen oktober speciale Metroid Dread-Spirits toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate. Deze komen nu permanent beschikbaar in de game.

Het gaat om de Spirits Samus (Metroid Dread), E.M.M.I en Chozo Soldier. Deze drie Spirits zijn beschikbaar via het Spirit Board en de in-game Store.

Achter de schermen zat deze toevoeging al inbegrepen bij versie 13.0.1, welke de allerlaatste vechteraanpassingen met zich meebracht. Ook werd toen de ondersteuning voor de Metroid Dread Amiibo’s toegevoegd. Het inscannen van de Samus of E.M.M.I.-Amiibo levert direct de bijbehorende Spirit op in de game.

De aankondiging van het speciale event in oktober vorig jaar, nu permanent beschikbaar.

Super Smash Bros. Ultimate kwam uit op 7 december 2018 voor de Nintendo Switch, pas eind vorig jaar kwam de ondersteuning met content-updates ten einde met de toevoeging van Sora als laatste DLC-vechter. In totaal kun je in Super Smash Bros. Ultimate vechten met 89 personages uit allerlei (Nintendo) games.

Ga jij de Spirits verzamelen of ben jij ondertussen uitgesmasht? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Review Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions

17-08-2022

1

Mitch

2

Review Kokoro Clover: Een klaver juweeltje

17-08-2022

3

Evelyne

2

Nieuws Fire Emblem Warriors: Three Hopes passeert de 1 miljoen verkopen

17-08-2022

1

Rik

Discussieer met ons mee!

rob1N

11-01-2022

#3153

puur omdat ik een 'completionist' ben, ga ik ze wel even vrijspelen, maar ik smash vrij weinig de laatste tijd.