Mario Kart Tour viert de feestdagen met de Holiday Tour

  • Nieuws

  • 10 dec 22 om 18:22

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de feestelijke Holiday Tour!

De Holiday Tour volgt de Peach Vs. Bowser Tour op. Deze Tour bevat extra veel circuits met een sneeuwthema, waaronder Merry Mountain (denneboomdorp) dat sinds 7 december ook speelbaar is in Mario Kart 8. Ook komen er Mii-Racing Suits met een kersttintje beschikbaar. De eerste week van de Holiday Tour debuteren een Kerstman Suit en een Rendier Suit. In de tweede week van de Holiday Tour komt daar een nog onbekend Mii Racing Suit bij.

De Holiday Tour gaat van start op 14 december, tot die tijd kun je blijven racen in de Peach Vs. Bowser Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot ‘zomer 2024’

1

Nieuws LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot 'zomer 2024'

19-04-2024

1

Rik

Launchtrailer voor Dragon Quest Treasures

0

Media Launchtrailer voor Dragon Quest Treasures

11-12-2022

1

Jeroen

Hellboy Web of Wyrd komt naar de Switch

0

Nieuws Hellboy Web of Wyrd komt naar de Switch

10-12-2022

2

Rik

Reageer als eerste!