Peach Vs. Bowser Tour komt naar Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 25 nov 22 om 17:19

  • Rik

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Peach Vs. Bowser Tour.

De Peach Vs. Bowser Tour volgt de Animal Tour op. In een ‘Vs.-tour’ verzamel je zo veel mogelijk Team Tokens voor jouw team. De speelbare personages worden opgedeeld in twee teams voor de Tour. Het is mogelijk om met een personage van het andere team te rijden, maar dan kun je geen Team Tokens verzamelen tijdens die race.

De Peach Vs. Bowser Tour vormt het Mario Kart Tour-debuut van het Peach Gardens circuit, dat origineel uit Mario Kart DS kwam. Dit circuit is vanaf 7 december ook te spelen in Wave 3 van de Mario Kart 8 Deluxe Uitbreidingspas. Bekijk de eerste beelden van de MKT-versie van dit circuit in de trailer hieronder:

Ook een nieuwe versie van Amsterdam Drift is de komende twee weken speelbaar!

Het officiële Twitter-account van Mario Kart Tour heeft twee afbeeldingen online gezet die tonen voor welk team de personages rijden:

De Mario Vs. Luigi Tour gaat van start op 30 november, tot die tijd kun je blijven racen in de Animal Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [2 december]

1

Special Wat speel je dit weekend? [2 december]

02-12-2023

2

Erik

Urshifu komt op 1 december naar Pokémon Unite

0

Nieuws Urshifu komt op 1 december naar Pokémon Unite

25-11-2022

2

Rik

K3 danst op Vleugels voor Just Dance 2023

3

Nieuws K3 danst op Vleugels voor Just Dance 2023

25-11-2022

3

Rik

Reageer als eerste!