Leak toont beelden Persona 3 Remake & Jet Set Radio Reboot

  • Nieuws

  • 10 apr 23 om 15:08

  • Rik

  • 0

Beelden van een moderne remake van Persona 3 en een reboot van Jet Set Radio zwerven rond op het internet.

Het zou gaan om korte footage van een interne SEGA-presentatie over toekomstige titels. Dit zou blijken uit de Japanse tekst rechts bovenin de gelekte beelden: ‘Beelden nog in ontwikkeling’.

Noot: de tweet in kwestie is inmiddels verwijderd.

Artwork van Persona 3

De Persona 3 Remake verschilt van de eerder dit jaar uitgekomen port van Persona 3 Portable, de game zou volledig opnieuw zijn opgebouwd voor de remake. Zoals de leak lijkt te bevestigen houdt de P3-remake de visuele stijl van Persona 5 aan en moderniseert het de gameplay naar hedendaagse standaarden. Afgelopen maart registreerde SEGA het webdomein www.P3RE.jp.

Begin januari deden de geruchten over de Persona 3 remake al de ronde. De publicatie Bloomberg deelde april vorig jaar informatie over een reboot voor zowel Jet Set Radio als Crazy Taxi. Hoewel beide geruchten officieel nog niet bevestigd zijn, is het bestaan van deze geheime projecten inmiddels niet meer te ontkennen. Verschillende publicaties, waaronder Gematsu, bevestigen inmiddels dat de gelekte beelden aansluiten bij eerder door hen verkregen informatie.

Wanneer de gelekte projecten uit moeten komen is onbekend. Het is strikt genomen zelfs mogelijk dat ze alsnog geannuleerd worden. Wel gaf Atlus in hun nieuwjaarswensen aan dit jaar met meerdere ‘onaangekondigde titels te komen’.

Naar welke gelekte titel kijk jij het meest uit? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

mario kijkt bedenkelijk

4

Poll N1-UP-poll: wat vond je van The Super Mario Bros. Movie?

10-04-2023

2

Kitty

The Super Mario Bros. Movie is Frozen II voorbij

2

Nieuws The Super Mario Bros. Movie is Frozen II voorbij

09-04-2023

4

Robin

Reageer als eerste!