'Kijk uit naar de tiende verjaardag van Bravely Default'

  • Nieuws

  • 25 nov 21 om 15:39

  • Rik

  • 0

Eerder dit jaar kwam Bravely Default 2 uit voor de Nintendo Switch. In een interview dat Famitsu voerde met Bravely-porducer Tomoya Asano laat deze doorschemeren dat fans ‘iets’ kunnen verwachten voor de tiende verjaardag van de serie in 2022.

Wie hoopt op een nieuwe game komt echter van een koude kermis thuis: Hoewel er waarschijnlijk een vervolg zal komen, moeten we hier nog even geduld voor hebben. Asano liet weten (vertaald):

Wat betreft de ontwikkeling voor een nieuwe console game, het spijt me, maar voorlopig is er niets te melden. Maar, omdat het volgend jaar de tiende verjaardag is, verwachten we dat dingen iets actiever zullen zijn dan een gemiddeld jaar. Kijk ernaar uit.

Het is geen verrassing dat er op dit moment geen Bravely-game in ontwikkeling is, het team achter de serie is momenteel druk bezig met Triangle Strategy dat volgend jaar moet uitkomen.

Het Bravely-avontuur begon bijna 10 jaar geleden op de 3DS

Mogelijk refereerde Asano naar Bravely Default: Brilliant Lights, een spin-off game voor mobiele apparaten. In Japan zijn de pre-registraties onlangs geopend voor deze app voor zowel iPhones als Android apparaten. Vanwege de gacha-elementen in de app is het overigens niet zeker of gebruikers uit Nederland en België straks aan de slag mogen met Bravely Default: Brilliant Lights. De wetgeving op kansspellen is in onze landen een van de strengste ter wereld.

Wat hoop jij dat Square Enix zal doen voor d etiende verjaardag van de Bravely Default-serie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Famitsu via nintendoenthousiast.com

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Reminder: Het is vandaag Turkey Day in Animal Crossing New Horizons!

1

Nieuws Reminder: Het is vandaag Turkey Day in Animal Crossing New Horizons!

25-11-2021

4

Rik

Japan: Switch meer dan 22 miljoen keer verkocht

2

Nieuws Japan: Switch meer dan 22 miljoen keer verkocht

25-11-2021

3

Rik

Reageer als eerste!