Jenny, Hugh en Rocko komen naar Nickelodeon All-Star Brawl

1

Er komen meer vechters naar Nickelodeon’s eigen vechtfestijn. Jenny, Hugh en Rocko knokken ook mee!

 

Nickelodeon is nog niet klaar met hun door Super Smash Bros. geïnspireerde vechtspel, Nickelodeon All-Star Brawl. Er zijn drie nieuwe vechters aangekondigd, die binnenkort hun weg naar het spel gaan vinden.

De eerstvolgende vechter is Jenny “XJ-9” Wakeman, uit My Life as a Teenage Robot. Naar haar verschijning werd laatst al gehint, met een Twitterbericht: “Back to the lab again”. Als multifunctionele robot, die met allerlei transformaties en krachten de misdaad bestrijdt, was Jenny al langer één van de fan-favorieten. Vanaf vandaag is ze verkrijgbaar als Premium DLC-vechter, waarvoor je 4,99 Euro betaald. Bekijk hier de Showcase-trailer om te zien hoe Jenny vecht.

Jenny Wakeman is nu beschikbaar als Premium DLC

Dat is niet alles, aangezien nog twee personages onderweg zijn. In de zomer maakt Hugh Neutron zijn entree. Hij is de op eenden verzotte vader van Jimmy Neutron. Fans wilden dit personage graag bij de selectie hebben, mede omdat het behoorlijk vergezocht leek. Intussen is hij binnenkort toch van de partij!

Het laatste personage dat werd onthuld is Rocko, de Walibi uit Nickelodeon-klassieker Rocko’s Modern Life. Hoewel Rocko behulpzaam en vriendelijk is, blijkt de wereld om hem heen vaak nogal eigenaardig en gevaarlijk. Dat geldt zeker als hij het vanaf deze herfst vechtend opneemt tegen een heleboel Nickelodeon-sterren! Je kunt de onthullingstrailer van de drie nieuwe personages hieronder bekijken.

Leuke aanwinsten voor Nickelodeon All-Star Brawl of zie jij graag nog andere vechters hun opwachting maken? Er zijn nog personages genoeg te bedenken. Vertel ons er meer over in de comments!

Drie nieuwe vechters: Jenny Wakeman, Hugh Neutron en Rocko

Deel dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

0

Special Fan Friday: Nopon-plushies!

07-10-2022

1

Rik

9

Media Nintendo deelt eerste trailer The Super Mario Bros. Movie

06-10-2022

3

Erik

1

Nieuws Trailer Pokémon Scarlet & Violet toont drie onbekende Pokémon

06-10-2022

2

Evelyne

Discussieer met ons mee!

Apenknul

13-05-2022

#4911

Ik heb het spel niet, en zal het ook niet kopen. Maar Hugh Neutron was idd een fan favorite, naast Jenny en Rocko. Het spel krijgt wel personages dat fans willen, waarbij Smash FE character 50 krijgt, en uiteraard big booba anime girl. Sure, van die laatste is het een xenobabe rep, maar men had liever Rex zelf dacht ik. Terug naar dit spel, hoewel Jimmy er niet in zit, en waarschijnlijk wel had moeten zitten, vind ik de keuze van Hugh erg tof. Zal het alsnog niet kopen, maar het hele idee dat de vader van de main character (die ook niet veel screentime in de serie heeft volgens mij) boven het main character erin komt, vind ik erg hilarisch genoeg dat ik het erg waardeer. Jenny en Rocko komen ook uit mijn tijd, en vind hen ook tof eruit zien in 3D models.