Nickelodeon All-Star Brawl teaset nieuw personage

  • Nieuws

  • 7 mei 22 om 23:52

  • Rik

  • 3

De Super Smash Bros.-achtige vechtgame Nickelodeon All-Star Brawl heeft via hun officiële Twitter-account de onthulling van een nieuw DLC-personage geteaset. Op 13 mei wordt deze nieuwe vechter bekend gemaakt.

Online publicatie IGN krijgt de primeur tijdens een livestream. Welk Nickelodeon-personage aan de game wordt toegevoegd is nog de vraag. De tweet werd vergezeld van de tekst “Back to the lab again”. Dit zou een hint kunnen zijn dat het om Jimmy Neutron gaat (Dexter’s Lab is immers van concurrent Cartoon Network). Het is echter niet zeker of deze tekst wel bedoeld is als hint. Het is namelijk ook de catchphrase van de bekende Smash-speler ‘Gimr’. Mogelijk was de zin dus een verwijzing naar deze speler. Het is ook nog onduidelijk of voor dit nieuwe personage extra betaald moet worden. Garfield werd bijvoorbeeld als gratis DLC-personage toegevoegd aan de game, maar gelijktijdig kwam de aankondiging dat toekomstige personages mogelijk wel betaalde toevoegingen worden.

Welk Nickelodeon-personage zou jij graag toegevoegd zien in Nickelodeon All-Star Brawl? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

0

Nieuws Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

19-04-2024

1

Dennis

Fijne Moederdag: deze Nintendo-moeders zetten wij in het zonnetje

1

Special Fijne Moederdag: deze Nintendo-moeders zetten wij in het zonnetje

08-05-2022

8

Ness

Japan: verkoopcijfers Switch halen 3DS in

2

Nieuws Japan: verkoopcijfers Switch halen 3DS in

07-05-2022

3

Rik

Discussieer met ons mee! 3

reporterdavid

8 mei 22 om 19:39

#4833‍

1196 XP | 238 comments

Ben benieuwd, heb de game zelf. tijdje niet gespeeld , maar ben benieuwd.

Martijn

8 mei 22 om 22:10

#4836‍

3501 XP | 406 comments

Hmm... Terug naar het lab, he? Nee, dat kan niet van Dexter's Laboratory zijn. Wel Jimmy Neutron, maar eigenlijk denk ik ook aan Jenny XJ-9, uit My Life as a Teenage Robot. Een robot komt immers ook uit een laboratorium en het personage kan een interessante moveset in het vechtspel hebben. Het is een populair personage dat vaker door fans wordt genoemd, als een figuur dat ze er wel in willen hebben. Dat geldt overigens ook voor Jimmy Neutron, maar beide keuzes lijken mij best een goede toevoeging.

Heb deze game zelf niet gehaald. Ik heb wel genoeg aan "Ultimate" in dit genre, maar op zich is het best aardig. Er zijn nog erg veel personages om uit te kiezen. Toch benieuwd wie ze verder nog mee laten vechten. We zien vast snel genoeg wie Nickelodeon vervolgens naar voren schuift, om in Nickelodeon All-Star Brawl mee te knokken.

Rik

9 mei 22 om 23:09

#4852‍

4682 XP | 667 comments

Jenny XJ-9 zou inderdaad ook een heel vette en toepasselijke toevoeging zijn!