Fysieke release Bayonetta 1 uitgesteld

  • Nieuws

  • 30 sep 22 om 15:18

  • Rik

Vorige week konden we melden dat de fysieke release van Bayonetta 1 vandaag uit zou komen op de Nintendo Switch. Nintendo of Europe laat vandaag weten dat de plannen helaas zijn aangepast. De release is uitgesteld naar ‘de eerste helft van oktober’.

Dit laat onder andere Nintendo Nederland weten op Twitter. Ook kondigde Nintendo aan dat Bayonetta 1 in Europa een My Nintendo Store-exclusieve titel wordt. De digitale versie van Bayonetta 1 is al sinds 2018 te downloaden in de eShop, en zat inbegrepen bij Bayonetta 2 als aankoopbonus. De Amerikaanse release van Bayonetta 1 is niet uitgesteld.

Bayonetta 1 kreeg bij de digitale release een nette 9 in onze review. Bayonetta-bedenker Hideki Kamiya denkt dat fans er goed aan doen de eerste twee Bayonetta-games te spelen voor ze aan deel drie beginnen, het verhaal zou hierdoor mer lagen moeten krijgen. Geen tijd om zelf te spelen? Onze eigen Mitch houdt een Bayonetta 2 Let’s Play in het Koopa Café.

Bayonetta 1 kwam digitaal op 16 februari 2018 uit voor de Nintendo Switch, de fysieke uitgave is ‘in de eerste helft van oktober 2022’ beschikbaar. Bayonetta 3, het nieuwste deel in de serie, verschijnt op 28 oktober 2022.

Baal jij van dit uitstel? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

A Highland Song – Veel Highland, weinig song

0

Review A Highland Song - Veel Highland, weinig song

05-12-2023

0

Joran

Battle Tour introduceert Battle Mode in Mario Kart Tour

2

Nieuws Battle Tour introduceert Battle Mode in Mario Kart Tour

30-09-2022

3

Rik

Mario+Rabbids Sparks of Hope krijgt steelbook op My Nintendo

1

Nieuws Mario+Rabbids Sparks of Hope krijgt steelbook op My Nintendo

30-09-2022

2

Evelyne

Reageer als eerste!