Terugkijken - Bayonetta 2 + Super Mario Movie Direct in het Koopa Café!

  • Livestream

  • 6 okt 22 om 08:00

  • Mitch

Beleef (opnieuw) de magie van de heks in de aanloop naar de launch van Bayonetta 3!

De komende paar weken speel ik iedere stream een paar hoofdstukken van Bayonetta 2 en ik vind het enorm tof om die ervaring met jullie te delen. Vanavond beginnen we met part 2, waarin we eindelijk Bayonetta’s versie van het eeuwige vagevuur gaan beleven. Een tripje naar de hel, dus!

Maar er is meer! Direct na de Bayo 2 stream, om 22:00, kijken we ook samen live naar de eerste beelden van de Super Mario film en gaan we daar nog lekker even over doorkletsen.

Dubbel hype dus! De reis begint 6 oktober om 20:30 op Twitch!


Terugkijken? Dat kan hieronder!

Over Bayonetta 2

Bayonetta 2 zit vol met stijlvolle actie, over the top setpieces en maffe personages. In deel 2 is Bayonetta’s op zoek naar de Poorten van de Hel om de ziel van haar beste vriendin te redden. Verdere voorkennis van het eerste deel om het verhaal te volgen is niet echt nodig. Ga vooral lekker achterover zitten en geniet van het spektakel, want de hype spat van je scherm. En mocht je toch de draad kwijt zijn, dan kan ik -als wandelende Bayonetta-encyclopedie- je er uiteraard alles over vertellen.

Serieus, het is moeilijk om in woorden te vatten hoe vet deze game is. Het is één van mijn favoriete games ooit gemaakt. Dus kom vooral kijken!

Mijn soort Monster Hunter.

Bayonetta 2 streaming schema (voorlopig)

  • Donderdag 29 september
  • Donderdag 6 oktober
  • Woensdag 12 oktober
  • Woensdag 19 oktober

NB: dit is ter aanvulling op de vrijdagstream, niet ter vervanging. Deze zal nog steeds plaatsvinden tijdens de weekenden dat ik in Nederland ben. 🙂

Tot donderdag!

Nieuw op N1-UP? Wees welkom in het Koopa Café!

Join onze N1 community in het gezellige Koopa Café! Pak een drankje erbij en geniet van goede gesprekken met bezoekers en gezellige stream-avonden met de crew! Het Koopa Café streamt iedere week op Twitch, heeft een eigen podcast én is 24/7 open op Discord. Hier vind je ook gemakkelijk andere Nintendo-fans om Mario Kart, Party, Pokémon, Smash, Splatoon, Rocket League en meer mee te spelen! Heb je nog geen account voor Discord? Dan kun je jezelf gratis aanmelden via deze link: discord.com/register

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Sonic Frontiers ontvangt flink wat additionele content in 2023

0

Nieuws Sonic Frontiers ontvangt flink wat additionele content in 2023

02-12-2022

0

Erik

Disney Speedstorm uitgesteld naar 2023

0

Nieuws Disney Speedstorm uitgesteld naar 2023

02-12-2022

1

Rik

Monolith Soft viert vijfde verjaardag Xenoblade Chronicles 2

0

Nieuws Monolith Soft viert vijfde verjaardag Xenoblade Chronicles 2

02-12-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 5

lifegiving

28-09-2022

#6876

243 comments

wanneer Bayonetta cosplay Mitch ?

Mitch

28-09-2022

#6877

298 comments

Daar wacht ik even mee tot onze Patreon live staat

Robin

28-09-2022

#6878

232 comments

Bayonetta 2 is zeer goed. Kijk uit naar wat 3 gaat doen

Selan

29-09-2022

#6881

202 comments

Gaaf! Leuk om jullie Let's Plays te zien doen. En beginnen met Bayonetta is een uitstekende keuze, wat een top game!

Martijn

29-09-2022

#6882

159 comments

Nog steeds een serie waar ik niet echt inkom. Eerst deel 1 en 2 gekocht op de Wii U. Daarop enkele keren deel 1 opgestart, maar het wist mij nog niet echt te grijpen. Toen kwam de Nintendo Switch-uitgave, waarbij ik de Wii U games verkocht om de nieuwe uitgave te halen. Toen gebeurde hetzelfde, dus ik heb Bayonetta nog amper gespeeld en het tweede deel dus nooit. Misschien ligt het mij niet zo. Of misschien...

Misschien moet ik vanavond een stukje meekijken. Mogelijk ontdek ik dan wat de aantrekkingskracht van Bayonetta is. Laat maar eens zien wat er zo geweldig is aan Bayonetta-games, Mitch! Heb de games tot nu toe gehaald om de hoge verwachtingen. Helaas waren het (nog) niet de mijne. Wie weet, kan dat nog veranderen en heb ik hier gewoon een opstapje nodig.