De Night Tour introduceert een nieuw Rome-circuit in Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 23 jun 23 om 14:47

  • Rik

Mamma Mia! Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Night Tour!

De Night Tour volgt de Mario Vs. Luigi Tour op. Tijdens de Night Tour staan circuits die zich na zonsondergang afspelen centraal. Ook komt er een gloednieuw nachtelijk circuit naar de game: Rome Avanti brengt Mario Kart naar de Italiaanse hoofdstad. We zien in de trailer verschillende Romeinse monumenten voorbij komen, zoals het Colloseum en het monument van Victor Emanuel II. Ook krijgt Donkey Kong een nieuwe outfit waarin hij er uitziet als een soldaat van het Romeinse Rijk. Er wordt eveneens een bijbehorende kart geïntroduceerd die gebaseerd is op een Romeinse strijdwagen. Hierbij zijn de paarden vervangen door een set Chain Chomps met Romeinse helmen. Het blijft overigens niet bij een nieuw circuit: ook Moonview Highway (Mario Kart Wii) maakt zijn MKT-debuut tijdens de Night Tour.

Net als bij de vorige Tour komen er ook twee nieuwe Mii-outfits beschikbaar tijdens de Night Tour. Het gaat om het Fish Bone Mii Racing Suit en het Light Green Mii Racing Suit. Bij de volgende Tour komt er maar een nieuw Mii Suit beschikbaar: er wordt een silhouet getoond dat veel weg heeft van Wiggler.

De Night Tour gaat van start op 28 juni, tot die tijd kun je blijven racen in de Mario Vs. Luigi Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

2D-platformer Enchanted Portals komt deze zomer naar de Switch

0

Media 2D-platformer Enchanted Portals komt deze zomer naar de Switch

23-06-2023

1

Dennis

Eerste gameplay-trailer voor Fate/Samurai: Remnant

0

Nieuws Eerste gameplay-trailer voor Fate/Samurai: Remnant

23-06-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

25 jun 23 om 14:47

#10472‍

4382 XP | 580 comments

Er was al gedatamined dat er een city track zou aankomen dat begint met een letter tussen de P en S maar in tegenstelling tot wat velen dachten is het niet Rio de Janeiro maar Rome geworden. Het is wel opvallend te noemen dat er na Athene weer voor een city track met historische gebouwen uit de oudheid in dit geval het colloseum is gekozen. De gladiator outfit voor Donkey Kong ziet er daarnaast ook heel gaaf en gevaarlijk uit! Daarnaast ben ik van mening dat je ook nooit genoeg verkeerstracks in deze mobiele kart game kan hebben en aangezien het altijd nacht is op de wegen van Moonview Highway (Wii) laag het perfect bij deze nachtelijke tour.