De Mario Vs. Luigi Tour snelt naar Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 10 jun 23 om 03:28

  • Rik

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Mario Vs. Luigi Tour!

De Mario Vs. Luigi Tour volgt de Princess Tour op. In een ‘Vs.-tour’ verzamel je zo veel mogelijk Team Tokens voor jouw team. De speelbare personages worden opgedeeld in twee teams voor de Tour. Het is mogelijk om met een personage van het andere team te rijden, maar dan kun je geen Team Tokens verzamelen tijdens die race.

De Mario Vs. Luigi Tour vormt het Mario Kart Tour-debuut maar liefst drie nieuwe circuits. Deze werden afgelopen donderdag al geteased op het officiële MKT Twitter-account. Het gaat om Waluigi Stadium, GBA Luigi Circuit en N64 Mario Raceway. In de trailer zien we prominent de nieuwe circuits voorbij komen.

Net als bij de vorige Tour komen er niet een, maar twee nieuwe Mii-outfits beschikbaar tijdens de Mario Vs. Luigi Tour. Een van de nieuwe Mii-outfits staat in het teken van Monty Mole, de andere in het teken van Waluigi. Ook bij de volgende Tour kunnen we weer twee Mii Racing Suits verwachten: er werden twee silhouetten geteased.

De Mario Vs. Luigi Tour gaat van start op 14 juni, tot die tijd kun je blijven racen in de Princess Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

1

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

2

Karlijn

Mario Strikers: de free-to-play-game die 60 euro kostte

11

Column Mario Strikers: de free-to-play-game die 60 euro kostte

10-06-2023

5

Mitch

“Grasshopper Direct” aangekondigd voor 15 juni

0

Nieuws "Grasshopper Direct" aangekondigd voor 15 juni

10-06-2023

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

10 jun 23 om 11:23

#10177‍

4377 XP | 580 comments

Tijdens de vorige Mario vs. Luigi tour had ik namens team Luigi gewonnen dus ik ga dit keer eens voor team Mario om het gevecht tussen beide broers te balanceren.