Princess Tour scheurt naar Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 2 dagen geleden

  • Rik

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Princess Tour!

De Princess Tour volgt de Mii Tour op. De Princess Tour vormt het Mario Kart Tour-debuut van het Daisy Circuit-circuit. Daisy Circuit maakte zijn debuut in Mario Kart Wii. Het is voor het eerst dat Daisy Circuit speelbaar wordt in een andere game. Het blijft echter niet bij een debuterend circuit: naast Daisy Circuit zien we ook Peach Circuit (GBA) voorbij komen in de trailer. Ook Peach Circuit was nog niet eerder speelbaar in Mario Kart Tour. Peach Circuit debuteerde in Mario Kart: Super Circuit en was eveneens speelbaar in Mario Kart DS.

In de trailer zien we ook verschillende Princess-personages voorbij komen, waarbij Daisy en Peach weinig verrassend de belangrijkste rollen op zich nemen.

Net als bij de vorige Tour komen er niet een, maar twee nieuwe Mii-outfits beschikbaar tijdens de Princess Tour. Een van de nieuwe Mii-outfits staat in het teken van Princess Daisy, de andere is het Pink Mii Racing Suit. Ook bij de volgende Tour kunnen we weer twee Mii Racing Suits verwachten: er werden twee silhouetten geteased.

De Princess Tour gaat van start op 31 mei, tot die tijd kun je blijven racen in de Mii Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

0

Nieuws Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

28-05-2023

1

Rik

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Reageer als eerste!