Mii Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 14 mei 23 om 15:47

  • Rik

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Mii Tour!

De Mii Tour volgt de Bowser Tour op. De Mii Tour vormt het Mario Kart Tour-debuut van het Mushroom Bridge-circuit, dat afgelopen donderdag al geteased werd. Mushroom Bridge maakte zijn debuut in Mario Kart: Double Dash!! op de Nintendo GameCube. Sindsdien is het circuit ook speelbaar geweest in Mario Kart DS.

Eveneens zien we een nieuwe kart gebaseerd op een traditionele raceauto voorbij komen in de trailer. Afgelopen donderdag schreven we eveneens over een teaser voor de toevoeging van Movie Mario, dit lijkt echter een verkeerde aanname te zijn geweest.

Het is gebruikelijk dat er ook een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd wordt voor de nieuwe Tour, maar deze keer zijn het er twee! De nieuwe Mii-outfits staan in het teken van de Koopalings Lemmy en Morton. Ook bij de volgende Tour kunnen we twee Mii Racing Suits verwachten: er werden dit maal twee silhouetten geteased.

De Mii Tour gaat van start op 17 mei, tot die tijd kun je blijven racen in de Bowser Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

0

Nieuws Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

28-05-2023

1

Rik

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Paul

16-05-2023

#9908‍

288 comments

Compleet de teaser gemist vorige week. Leuk! Groot fan van Double Dash. Wat mij betreft mogen alle tracks over. En de tweespeler-mechanic ook!