Cuphead: The Delicious Last Course verschijnt op 30 juni

0

De Cuphead-uitbreiding The Delicious Last Course komt op 30 juni naar de Nintendo Switch!

Studio MDHR heeft het goede nieuws gedeeld dat de uitbreiding The Delicious Last Course voor hun populaire schietspel Cuphead de status goud heeft bereikt. Dit betekent dat de DLC klaar is voor release. Op 30 juni komt deze beschikbaar en kost €7,99.

In deze uitbreiding reizen Cuphead, Mugman en het nieuwe personage Lady Chalice af naar D.L.C. (Delicious Last Course) Island voor een aantal nieuwe uitdagingen en bazen. Tijdens Summer Game Fest werd er nog een stukje gameplay getoond.

Cuphead kwam in 2017 uit voor pc en Xbox One, en viel op door de hoge moeilijkheidsgraad en de handgetekende graphics die doen denken aan de oude tekenfilms van Disney. In 2019 kwam de game naar de Nintendo Switch en kreeg deze van N1UP een 9.

Ga jij de uitdaging aan om D.L.C. Island te overwinnen? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!