Bangkok Tour maakt zijn debuut in Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 24 jun 22 om 18:28

  • Rik

Gisteren konden we de teaser al delen, maar vandaag is het officieel: De volgende Tour in Mario Kart Tour is de Bangkok Tour! Deze Tour vormt het debuut van het nieuwe circuit Bangkok Rush.

De Bangkok Tour volgt de Metropolitan Tour op. Naast het nieuwe Bangkok Rush, dat gebaseerd is op de Thaise hoofdstad, maakt ook een nieuwe Thaise outfit van Daisy haar debuut tijdens deze Tour. Een nieuwe kart gebaseerd op een Thaise Tuktuk wordt ook toegevoegd aan de game. De toeristen-versies van Mario en Luigi lijken eveneens terug te keren voor deze Tour.

De Bangkok Tour is beschikbaar vanaf 29 juni, tot die tijd kun je blijven racen in de Metropolitan Tour (met onder andere het Amsterdam Drift 2-circuit).

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Woensdag 4 oktober 20:00 uur – Koopa Café Podcast live vanuit Hilversum

0

Podcast Woensdag 4 oktober 20:00 uur - Koopa Café Podcast live vanuit Hilversum

27-09-2023

3

Dreon

Lanceertrailer voor Capcom Fighting Collection

0

Media Lanceertrailer voor Capcom Fighting Collection

25-06-2022

1

Martijn

Tentacool (Off the Hook) komt terug in nieuw jasje in Splatoon 3

6

Nieuws Tentacool (Off the Hook) komt terug in nieuw jasje in Splatoon 3

24-06-2022

3

Rik

Reageer als eerste!