Mario Kart Tour teaset Bangkok-circuit

  • Nieuws

  • 23 jun 22 om 13:52

  • Rik

  • 1

Start uw motoren, Mario Kart Tour heeft via Twitter een tipje van de sluier opgelicht over het volgende City Track dat naar de mobiele game komt. Volgens de teaser-afbeelding vertrekt de game volgende week naar Bangkok! 

De stad wordt nog niet bij naam genoemd. De begeleidende tekst van de tweet heeft het enkel over een ‘prachtige stad met een zonsondergang achtergrond’. Op basis van de afbeelding én eerdere datamines kunnen we echter met grote zekerheid zeggen dat het om de Thaise hoofdstad Bangkok gaat. Het ‘vakantiekiekje’ dat als teaser dient, laat een Toad zien met een banaan en Daisy in een nieuwe (Thaise) outfit. Als eerdere teasers een indicatie zijn, wordt de volgende Tour met het nieuwe Bangkok-circuit morgen officieel onthuld. Naar alle waarschijnlijkheid zal de volgende Tour de naam ‘Bangkok Tour’ krijgen. Hou N1-UP in de gaten voor updates rond het nieuwe circuit!

In de huidige Metropolitan Tour is onder andere het Amsterdam Drift 2-circuit beschikbaar. Aanstaande woensdag zal de volgende Tour diens plaats innemen.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

0

Dennis

De tweede Sonic-film brengt flink geld in het laatje

0

Nieuws De tweede Sonic-film brengt flink geld in het laatje

23-06-2022

0

Jeroen

Lijst met alle Mystery Gift-events in Pokémon Legends: Arceus

2

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-events in Pokémon Legends: Arceus

23-06-2022

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

23 jun 22 om 19:19

#5560‍

3756 XP | 707 comments

Oh, dus daar is Daisy dus naar toe gegaan, en heeft Strikers gemist.