Race wederom door Amsterdam in Mario Kart Tour's Metropolitan Tour

  • Nieuws

  • 10 jun 22 om 20:33

  • Rik

  • 2

Mario Kart Tour heeft de Metropolitan Tour aangekondigd, deze gaat vanaf 15 juni van start. Deze Tour zet verschillende steden-circuits in het zonnetje, waaronder Amsterdam Drift.

Zoals gezegd komen verschillende oude City Tracks voorbij in de Metropolitan Tour. Het gaat in ieder geval om Berlin Byways, Paris Promenade, London Loop en Amsterdam Drift. Van Amsterdam Drift zal er een nieuwe variant zijn intrede doen, het aankondigingsfilmpje laat zien dat de race de grachten ingaan. Dit in tegenstelling tot ‘Amsterdam Drift 1’. Afgelopen koningsdag voorspelde ik al hoe de toekomstige routes zouden verlopen in deze special.

Naast de terugkerende City tracks zullen ook een aantal kostuumvarianten hun rentree maken tijdens deze Tour. Onder andere Luigi (Lederhosen) en Rosalina (Volendam) zijn al bevestigd. Ook maken een koks-variant van Rosalina en een nieuw Mii-kostuum hun debuut.

De Metropolitan Tour is beschikbaar vanaf 15 juni, tot die tijd kun je blijven racen in de Cat Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

0

Nieuws The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

27-03-2024

2

Mark

Cult of the Lamb krijgt nieuwe trailer met releasedate

0

Media Cult of the Lamb krijgt nieuwe trailer met releasedate

10-06-2022

1

Robin

SEGA toont interesse in een nieuwe Sonic Adventure game

0

Nieuws SEGA toont interesse in een nieuwe Sonic Adventure game

10-06-2022

2

Robin

Discussieer met ons mee! 2

oldman86

10 jun 22 om 23:11

#5350‍

1136 XP | 212 comments

Laat deze in wave 2 zitten 

Rik

15 jun 22 om 15:59

#5433‍

4649 XP | 664 comments

Ja, dat zou tof zijn!

Ik heb zelf het vermoeden dat we in ieder geval New York Minute kunnen verwachten, maar dan blijft er nog 1 over... fingers crossed!