Astral Chain director is 'druk met nieuw project'

  • Nieuws

  • 14-09-2021 09:15

  • Rik

  • Bron: videogameschronicle.com
6

In een recent interview met videogameschronicle.com heeft de hoofdproducent van PlatinumGames gemeld dat de director van Astral Chain druk is met zijn nieuwe project. 

Astral Chain was het regisseer-debuut van Takahisa Taura, die eerder als designer werkte bij PlatinumGames. Astral Chain werd goed ontvangen: onze eigen Mitch gaf de game een 9 in zijn review. Ook ging de game meer dan 1 miljoen keer over de toonbank. Hoofdproducent Inaba noemde Taura eerder ‘de beste game regisseur van PlatinumGames’ en gaf aan dat hij na Astral Chain zelf zijn volgende project mocht uitkiezen. Op de vraag van VGC of Taura al een keuze had gemaakt antwoordde hij:

We moeten onze superster natuurlijk wel bezig houden! (lachend) Hij werkt momenteel ergens aan, maar we kunnen nu niet zeggen wat dat is.

Een promotieafbeelding van Takahisa Taura voor Astral Chain

Op de vraag of we de aankondiging van Taura’s nieuwe project snel kunnen verwachten antwoordde Inaba ontwijkend.

Het zou fijn zijn als dat gebeurde! (lachend)

Dit is niet de enige informatie die komt uit het recente interview dat VGC hield met PlatinumGames. Wij konden al eerder laten weten dat PlatinumGames Star Fox Zero graag naar de Switch brengt en dat de legendarische ontwikkelaar Hideki Kamiya vindt dat bedrijven hun oude games speelbaar moeten houden voor een nieuw publiek.

Hoop je dat Taura werkt aan een vervolg op Astral Chain of zie je hem juist graag werken aan een andere game? Laat het weten in de comments.

Discussieer met ons mee!

Meison

14 september 2021 09:54

#1450

Jazeker! Astral Chain II

Samus

14 september 2021 10:18

#1453

Laat het aub Astral Chain 2 zijn inderdaad. Man, wat was deel 1 toch knettergaaf!

Fl@ppy

15 september 2021 09:33

#1467

Moet ik hem dan toch een keer aanschaffen?

Rik

15 september 2021 16:47

#1476

Dat hangt natuurlijk vooral van je eigen smaak af, maar kwalitatief gezien is het echt wel een toffe game. Er zit nog wel genoeg ruimte voor verbetering in voor een eventueel vervolg, maar het is zeker niet onterecht dat de game een 9 heeft gekregen.

N2up

15 september 2021 15:50

#1475

Ben on the fence met Astral Chain.

Was dat ook met Minecraft Dungeons en de week gratis proberen vie Nintendo Online heeft goed geholpen om daar een conclusie aan te breiden. Nu bezig met DaemonXMachina, maar hoop dat Astral Chain ook op deze manier te proberen is binnenkort

Rik

15 september 2021 16:48

#1477

Leuk om te zien dat Astral Chain ook in onze community in goede aarde is gevallen. Zelf zou ik een deel 2 ook erg zien zitten, genoeg zaken in deel 1 om op uit te bouwen.

Het is bemoedigend dat Nintendo PlatinumGames destijds heeft uitgekocht om de IP helemaal in eigen bezit te krijgen, dat geeft toch wel aan dat ze er misschien meer mee willen doen. 

Login om een reactie achter te kunnen laten.