April vecht ook mee in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

De Ninja Turtles van toen keren binnenkort terug in een nieuwe game. April ‘O Neil vecht deze keer ook mee!

Eind jaren 80 waren de Teenage Mutant Ninja Turtles ongekend populair. Konami had groot succes met een reeks Beat ‘m ups over de vier schildpadden. Daarna hebben verschillende ontwikkelaars geprobeerd soortgelijke games te maken, maar dit bracht niet de klapper waarop zij hoopten. Nu is het aan ontwikkelaars Dotemu en Tribute Games om een nieuwe vechtgame over de Teenage Mutant Ninja Turtles te maken, geheel in stijl met de Beat ‘m ups van vroeger. De eerste reacties op deze game zijn vooralsnog erg positief!

Onlangs verscheen een tweede trailer voor het spel, waarin April ‘O Neil wordt belicht. Zij is een verslaggeefster bij Channel 6 News en een trouwe vriendin van de Ninja Turtles. Hoewel zij vaak gered moest worden in het verleden, is April niet langer de vrouw in nood. Ze vecht nu zelf mee als het vijfde speelbare personage! Ze slaat met snelle klappen toe tegen hordes van de vijandelijke Foot Clan. April is lenig en heeft met haar slide-kicks een ver bereik. Zo staat ze de Turtles bij, klaar om terug te vechten tegen Shredder!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt in 2022, ook voor de Nintende Switch. Bekijk hieronder de April ‘O Neil-trailer (én de eerste geanimeerde trailer als bonus).

April is ook weer van de partij en deze keer vecht ze zelf mee

De onthullingstrailer bracht je met veel nostalgie terug naar de jaren 80 en 90

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Mario vs Donkey Kong remake nintendo Switch screenshot

0

Nieuws Beste verkochte Nintendo Switch-games [Mei 2024]

07-05-2024

2

Robin

Streets of Rage 4 – Terugkeer met onverminderde razernij!

4

Review Streets of Rage 4 - Terugkeer met onverminderde razernij!

26-08-2021

2

Martijn

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt begin 2022

3

Nieuws LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt begin 2022

25-08-2021

1

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Yosher

26 aug 21 om 14:57

#1287‍

5915 XP | 1095 comments

Da's wel tof! Vraag me af of er nog meer verrassingen in zitten zo.

Samus

26 aug 21 om 16:33

#1288‍

596 XP | 106 comments

Jammer dat ie uitgesteld is naar 2022. Ondanks dat kijk ik echt heel erg uit naar deze game, lijkt me heel tof! 

Martijn

26 aug 21 om 23:12

#1294‍

3593 XP | 417 comments

Zeker tof! Vond die games op de NES en Super Nintendo ook erg leuk. Heb het altijd jammer gevonden dat ze er niet mee doorgingen. Is na de Super Nintendo eigenlijk geen succesvolle Ninja Turtles-game meer uitgebracht. Geldt overigens ook voor het genre, dat nogal inzakte na het 16-bit tijdperk.

In deze titel heb ik wel veel vertrouwen. Dotemu heeft onlangs meegewerkt aan Streets of Rage 4 en die was geweldig (zie ook beide reviews voor Streets of Rage 4 en de DLC, die ook vandaag zijn geplaatst). Hoop dat de Teenage Mutant Ninja Turtles een soortgelijke behandeling krijgen, waar het vooralsnog erg op lijkt. Ik kijk erg uit naar deze game!