Bayonetta Origins is uit; haal jij 'm in huis?

  • Poll

  • 17 mrt 23 om 08:53

  • Erik

Het is zo ver, Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is uit op de Nintendo Switch. Nu is de grote vraag: haal jij deze gelauwerde spin-off in huis?

Laat het weten in de poll en/of de reacties!

Haal jij Bayonetta Origins in huis?

Bayonetta Origins oogt als een soort prentenboek, en speelt totaal anders dan eerdere delen in de franchise. Bayonetta is nog jong en onbezonnen, en is nog niet zo goed in het oproepen van demonische monsters en het tot moes slaan van kwaadaardige entiteiten. In plaats daarvan los je puzzels op, mag je planten verzamelen voor een toverdrankje en vuur je magische spreuken af. In onze preview noemde Mitch het een ‘veelbelovend sprookje‘.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is vanaf vandaag, 17 maart 2023, verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Je kunt de game proberen met een demo.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

3

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 2

Robin

17-03-2023

#9224‍

302 comments

Gezien ik minder games dit jaar wil gaan aanschaffen is dat helaas een titel die ik me voorbij laat gaan voor nu. Hoewel het me heel charmant lijkt, zal dit toch pas een latere aankoop worden.

Martijn

17-03-2023

#9231‍

223 comments

Lijkt me op zich niet verkeerd, al ga ik nog wachten. Heb de drie Bayonetta-games nog niet veel gespeeld. Wil die spellen nog wel een kans geven en de eerste twee heb ik hier al liggen. Tijdje geleden heeft Mitch tijdens een stream nog eens getoond hoe tof Bayonetta 2 op zich is. Hoop mijn draai nog een keer te vinden met deze serie.

Geloof dat je deze prequel ook zonder de andere games kunt spelen, maar aangezien ik de eerste twee al heb, zijn die eerst aan de beurt. Mocht nou blijken dat ik het leuk vind, dan kan ik de rest alsnog eens halen. Ik wacht ook nog even de reviews af. Eerste impressie is goed en misschien kan ik de demo eens spelen.