Seizoen 3 Aflevering 12 - Een nieuw jaar met nieuwe voorspellingen

  • Podcast

  • 11-01-2022 06:30

  • Dreon

3

Dit keer praten we over Pokémon Legends: Arceus en doen we wilde voorspellingen voor 2022.

Tijdens onze laatste podcast bespraken we de games die waren getoond tijdens de Indie World presentatie, onze hype voor Pokémon Legends: Arceus en bleven we toch nog eventjes hangen bij The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel. Dit keer gaan we het hebben over alles wat wij denken (en hopen) dat er zal gebeuren in 2022 en gaan we het toch nog even hebben over Pokémon Legends: Arceus.

Je kunt N1 Podcast S03A12 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Deel dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

0

Special Fan Friday: Nopon-plushies!

07-10-2022

1

Rik

9

Media Nintendo deelt eerste trailer The Super Mario Bros. Movie

06-10-2022

3

Erik

1

Nieuws Trailer Pokémon Scarlet & Violet toont drie onbekende Pokémon

06-10-2022

2

Evelyne

Discussieer met ons mee!

Samus

11-01-2022

#3150

Leuke podcast weer! Vooral het gesprek over Golden Sun, duurde wat mij betreft veel te kort Ik zou zo graag willen dat we een port of remake krijgen van deel 1 + 2, mega goede games! Overigens - misschien leuk om te weten - is dat Dark Dawn (DS deel) tot leven kwam omdat er heel veel fake art en geruchten waren dat er een DS deel was zo rond E3 2005/2006. De Takahashi broers (bedenkers van Golden Sun en eigenaren van Camelot Software Planning) waren hier zo blij en verrast mee dat ze het bij Nintendo pitchte en daardoor kwam Dark Dawn. Helaas was Camelot Software Planning rond die tijd ook een reorganisatie ondergaan. Bijna alle originele Golden Sun staff members (en Shining Force daarvoor) verliet het bedrijf, waardoor er een hele nieuwe generatie aan developers werkte aan Golden Sun Dark Dawn. Die helaas weinig RPG ervaring hadden Vandaar het kwalitatief mindere deel 3. 

Dus als er ooit een 4e deel komt, dan hoop ik stiekem dat de Takahashi broers als producers erop zitten, maar dat misschien Team Asano of - durf ik het te zeggen - Monolith Software de game maakt!

Verder - ik kijk echt heel erg uit naar dit jaar. Belooft enorm veel goeds; veel titels die we al kennen en ik kijk ook heel erg uit naar die 'surprise announcements'. Dat is wel leuk aan Nintendo, pas een game aankondigen als ie ook bijna uitkomt. Metroid Dread vorig jaar was namelijk echt super!

Mitch

11-01-2022

#3159

Tof man, dat wist ik niet van Golden Sun!

Verklaart idd mogelijk waarom Dark Dawn minder was. Al was het ook weer geen drama tbh, heb m nog wel gewoon uitgespeeld mede door de prima art en muziek.

Erik

11-01-2022

#3161

Lekker podcastje weer, jongens.