Seizoen 3 Aflevering 11 - Een feestelijke afsluiting van het jaar

  • Podcast

  • 21-12-2021 06:30

  • Dreon

0

Dit keer praten we over de Indie World, Pokémon Legends Arceus en The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel.

Tijdens onze laatste podcast bespraken we onze ervaringen met Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, de Game Awards 2021, Paper Mario voor het Nintendo Switch Online uitbreidingspakket en Big Brain Acadamy Knappe Koppen. Dit keer gaan we het hebben over de games die zijn getoond tijdens de Indie World presentatie, onze hype voor Pokémon Legends: Arceus en blijven we toch nog eventjes hangen bij The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel.

Je kunt N1 Podcast S03A11 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Deel dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!