Seizoen 3 Aflevering 10 - De kritische consumentenbond

  • Podcast

  • 08-12-2021 06:30

  • Dreon

0

Dit keer praten we over onze ervaringen met de nieuwe Pokémon-games en het Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket.

Tijdens onze laatste podcast bespraken we de financiele resultaten, de slechte GTA remasters, Shin Megami Tensei V, Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl en natuurlijk Pikmin Bloom. Dit keer gaan we het hebben over onze ervaringen met Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, de Game Awards 2021, Paper Mario voor het Nintendo Switch Online uitbreidingspakket en Big Brain Acadamy Knappe Koppen.

Je kunt N1 Podcast S03A10 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Of bekijk de Podcast op ons enige echte YouTube-Kanaal, waar we de afleveringen tegelijkertijd plaatsen met de andere feeds. Is toch wel het abonneren waard nietwaar? Check de video-versie van de podcast, inclusief onze vrolijken koppen, hieronder.

De N1-UP Podcast Seizoen 3 Aflevering 10 op YouTube.

Deel dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Reageer als eerste!