Seizoen 3 Aflevering 9 - Shin Megami Watte??

  • Podcast

  • 16-11-2021 06:30

  • Dreon

3

Dit keer praten we uitgebreid over SMT V, doen we een Pokemon BDSP hype check en komen de verse verkoopcijfers van de Switch ook nog even voorbij!

Tijdens onze laatste podcast bespraken we ConcernedApe’s Haunted Chocolatier, de eerste beelden van de GTA remasters, Nintendo Switch Online Expansion Pack en de uitstel van Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp. Dit keer gaan we het hebben over de financiele resultaten, de slechte GTA remasters, Shin Megami Tensei V, Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl en natuurlijk Pikmin Bloom.

Je kunt N1 Podcast S03A09 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Vanaf nu posten we ook de N1-Podcast gelijktijdig op ons N1-UP YouTube-kanaal. Mocht je een keer de website hebben gemist, dan verschijnt de podcast nog altijd in je feed op YouTube. Laat ook gerust comments achter over wat we beter kunnen doen met de podcast.

N1-Podcast aflevering 9 – seizoen 3 “Shin Megami Watte??”

Deel dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Cassis

16-11-2021

#2558

GTA Trilogy makers hebben het echt verknald. Echt dom! Ze konden beter focussen op GTA VI. Ik hoorde van een vriend van mij dat de derde deel van GTA remaster helemaal waardeloos was. Na 20 min. spelen wasie meteen al klaar mee.

Samus

16-11-2021

#2560

Leuke podcast weer! Wel moet ik even zeggen dat het niet zozeer Rockstar is die de GTA Definitive Edition gemaakt heeft of heeft uitgebracht, dat is namelijk Take-Two Interactive (eigenaar van Rockstar, en Grove Street Studios is de developer). Ik denk namelijk dat als Rockstar hier iets over te zeggen had, dat we zeker wel kwaliteit hadden gekregen. Dit is waarschijnlijk Take-Two die geld ruikt en op nostalgie wil teren en daarom deze port met minimaal budget eruit wilde krijgen. 

Wat misschien ook leuk is om te zeggen, wat een beetje miste uit jullie discussie in het begin, is dat de Switch nog geen officiele price cut heeft gekregen. Na 4,5 jaar verkoopt het nog steeds voor 300+ euro. Dat is best wel ongekend, en als ze ooit een prijs verlaging doorvoeren, dan ga je dat ook flink zien in de verkopen (gebeurde ook bij de PS2 bv). Vergeet ook niet dat er enorm veel gezinnen zijn die dan pas een console kopen ipv alleen maar bestaande gamers. Onderschat de massa mensen niet, ieder jaar zijn er weer nieuwe 4-5-6 jarige die als eerste in aanmerking komen met Minecraft, Fortnite, Pokémon, Mario en Mario Kart. Het wordt nog een klus om die 150 miljoen aan te tikken, maar de Wii en GameBoy overtreffen gaat makkelijk lukken, zeker als je kijkt naar de soft- en hardware verkoop cijfers de afgelopen 4 jaar.

Mitch

16-11-2021

#2562

Hele goede punten man!

Het is idd Grove Street Games die het vernaggeld heeft, waarschijnlijk onder druk van Take Two. Heb je helemaal gelijk in. Ik durf niet te zeggen in hoeverre Rockstar bij alles betrokken is geweest.

Een potentiële price cut is idd iets wat we nog niet benoemd hebben en wat denk ik zoals jij zegt zeker niet te onderschatten is. Dat versterkt mijn idee dat de Switch ergens tussen de Gameboy en DS in gaat vallen nog meer