Zes nieuwe Super Mario Bros Movie posters gedeeld

  • Nieuws

  • 30 nov 22 om 08:02

  • Rik

Gisteravond ging de tweede trailer voor The Super Mario Bros Movie in premiere in een speciale Nintendo Direct. Sindsdien hebben we ook de Nederlandstalige versie van de trailer onder ogen gekregen. Illumination en Nintendo hebben nu ook nog zes nieuwe posters voor de film onthuld.

De zes posters zijn zogeheten ‘character posters’, waarin de verschillende personages een spotlight krijgen. Dit soort posters hangen vaak in bioscopen om het publiek bekend te maken met de personages van een film. Mario, Luigi, Princess Peach, Toad, Donkey Kong en Bowser hebben elk een poster gekregen.

Alle zes de posters hebben een achtergrond die al in de trailers voorbij is gekomen: Mario rent door de omgeving waar hij in de eerste trailer het Mushroom Kingdom binnen kwam. Luigi is te zien in een spookachtige omgeving die doet denken aan de Luigi’s Mansion games. Verder is hij omringd door Dry Bones, deze scene was ook kort te zien in de eerste trailer. Princess Peach toont haar nieuwe sassy karakter terwijl zij poseert voor een aanblik van haar kasteel en het Mushroom Kingdom. Toad is te zien in een veld van Fire Flowers, met Mario en Peach op de achtergrond. Donkey Kong toont zijn spierballen in het stadion dat we voor het eerst zagen in de tweede trailer. De poster toont het vernieuwde ontwerp van Donkey Kong, dat Miyamoto onthulde tijdens de Direct. Het nieuwe ontwerp moet dichter bij de originele arcade-versie van Donkey Kong. Tenslotte grijnst Bowser onheilspellend voor een lavagebied met zijn kasteel in de verte.

The Super Mario Bros Movie komt begin 2023 in de bioscoop.

Welke poster vind jij het tofste? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 3

Apenknul

30-11-2022

#7728‍

427 comments

Rechtsonder van de DK zie je Diddy, Dixie en zelfs Swanky Kong.

Leuke posters, ik vind die van Luigi en Toad erg vet!

N2up

30-11-2022

#7732‍

90 comments

Weet niet hoe, maar lijkt alsof alle karakters (op Toad na)  trekken hebben van hun amerikaanse voice actors.Zie ze zo terug in de personages

Rik

30-11-2022

#7736‍

529 comments

Dat kan kloppen. Animators baseren de animaties, en dan met name de mimiek en maniertjes, van personages vaak op de opnames van de originele stemacteurs. Dat kun je vaak terugzien, vooral Bowser heeft imo een echte Jack Black-uitdrukking.