Nintendo deelt tweede trailer Super Mario-film

  • Media

  • 29 nov 22 om 23:18

  • Erik

Nintendo en Illumination Studios hebben de tweede trailer van de Super Mario Bros. Movie gepubliceerd, de animatiefilm met Mario in de hoofdrol.

De video toont onder andere het debuut van Princess Peach en Donkey Kong. Zo zien we hoe Mario (Chriss Pratt) met zijn oude rivaal het gevecht aan gaat, en hoe de prinses zich van haar stoere kant laat zien. De trailer bevat veel referenties naar de games, zo leert Super Mario onder andere de kunst van het platformen.

De trailer met de originele Engelse stemmen

Of zie je hem liever in het Nederlands?

De tweede Super Mario Bros-filmtrailer werd getoond tijdens een speciale Nintendo Direct op 29 november. Voorafgaande aan de video, kregen we de acteurs voor Prinses Peach (Anya Taylor-Joy) en Donkey Kong (Seth Rogen) te zien. Ze gaven een praatje hoeveel het voor hun betekende om in de film te zitten.

The Super Mario Bros. Movie komt op 5 april 2023 in de bioscoop. Begin oktober verscheen de allereerste trailer van de film.

Bron: Illumination Studios

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

30-11-2022

#7727‍

427 comments

De trailer was goed. Moest wel ff wennen aan Luigi tho. Maar de referenties naar Donkey Kong, Mario Kart en Mario Maker waren tof. Wel kon ik de stukjes waarin Mario sprak toch wel een accent horen, en lichtelijk accent, maar voor mij hoorbaar. Ik kijk erg uit, en hoop dat we een N1-UP Film meeting kunnen doen voor deze film, en later het na kunnen bespreken.

N2up

30-11-2022

#7731‍

90 comments

Vet!Kijk er erg naar uit. Zie/hoor nog niks wat me niet bevalt en will t day1 zien