Zelda: Tears of the Kingdom-statue gespot op Nintendo Live 2022

  • Nieuws

  • 8 okt 22 om 09:45

  • Erik

  • 1

Nintendo heeft een levensgroot standbeeld van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom meegenomen naar haar Nintendo Live 2022-event. Hier zijn een aantal foto’s van verschenen.

Het standbeeld laat Link zien die zijn uniek ogende rechterarm uitsteekt.  Hij lijkt haast op te lichten: Link is klaar om met de tijd te spelen. Zijn arm lijkt de Sheikah Slate uit Breath of the Wild te vervangen.

Vind nog meer foto’s op Game.Watch.Impress.

Het is voor het eerst sinds een aantal jaar dat het Nintendo Live-evenement terugkeert. Deze vindt in Japan plaats, en er zijn toernooien, speelbare Switch-games en muziekuitvoeringen. Morgen is er muziek te horen uit Splatoon 3 en Animal Crossing: New Horizons. Dit wordt live gestreamed om 11:00 uur.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei 2023 voor de Nintendo Switch. Het ’tears’ in de titel staat voor tranen, heeft Nintendo onthuld.

Bron: Game.Watch.Impress

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

0

Media Lanceertrailer voor TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

24-04-2024

0

Martijn

Gezicht van Ino uit DLC van Xenoblade Chronicles 3

0

Nieuws Video Xenoblade Chronicles 3 toont DLC-held Ino

08-10-2022

1

Erik

FAST RMX en The Touryst krijgen gelimiteerde fysieke releases

0

Nieuws FAST RMX en The Touryst krijgen gelimiteerde fysieke releases

08-10-2022

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

8 okt 22 om 15:23

#7079‍

5876 XP | 1088 comments

Wat zouden ze met dit soort beelden doen na zo'n event? Misschien nog een paar keer gebruiken voor andere events naar aanloop op de release van de game, maar dan? Wat is er met alle vorige beelden gebeurd?

Zou echt zonde zijn als ze die vernietigen.