'Tears' in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom staat voor tranen

  • Nieuws

  • 17 sep 22 om 08:57

  • Erik

  • 2

Nintendo heeft opheldering gegeven over de titel van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. ‘Tears’ staat voor tranen.

De titel is letterlijk te vertalen naar ‘Tranen van het Koninkrijk’.

Nintendo geeft hiermee antwoord op een vraag van Eurogamer.  Fans waren in dubio of het woordje tears voor tranen of ‘scheuren’ stond.

De naam is officieel onthuld tijdens de Nintendo Direct van 13 september. Daarvoor stond het simpelweg bekend als “Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild”.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei 2023 voor de Nintendo Switch.

Bron: Eurogamer

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

0

Nieuws Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

19-04-2024

2

Rik

Mario Kart Tour viert derde verjaardag met Anniversary Tour

0

Nieuws Mario Kart Tour viert derde verjaardag met Anniversary Tour

17-09-2022

1

Erik

2,1 miljoen live kijkers voor Nintendo Direct

2

Nieuws 2,1 miljoen live kijkers voor Nintendo Direct

17-09-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Jerone

17 sep 22 om 10:44

#6768‍

473 XP | 66 comments

Niet de beste titel imo, maar we moeten nog gaan zien wat het betekend.

Martijn

17 sep 22 om 11:07

#6769‍

3501 XP | 406 comments

Zie het nog steeds als mogelijkheid dat beide definities van 'tears' van toepassing kunnen zijn binnen het verhaal. Ik sluit het niet uit. Er wordt op internet volop gespeculeerd waar deze game over gaat. Ben intussen erg benieuwd hoe het werkelijk zit.

Overigens vind ik die titel best goed. Toen Twilight Princess uitkwam had ik bij die titel meer bedenkingen. Ik vond die naam eerst helemaal niet bij de verwachtingen passen, dus viel hij me aanvankelijk tegen. Uiteindelijk wende de titel en is het eigenlijk een prima naam voor het spel. Mogelijk wordt Tears of the Kingdom ook even wennen, maar dat lukt wel. Blij dat deze eindelijk een echte titel heeft, in plaats van "Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild".

Hij komt in mei, dus ik ben benieuwd wanneer een volgende trailer opduikt. Misschien in februari of maart? In ieder geval hebben ze nog even, maar kunnen we wel uitkijken naar die datum. Tenzij Nintendo er nóg een uitstel tegenaan gooit natuurlijk. Je weet het maar nooit met ze...