Xenoblade-ontwikkelaar Monolith Soft werkte mee aan Splatoon 3

  • Nieuws

  • 12 sep 22 om 08:44

  • Erik

  • 0

Monolith Soft hielp mee bij de ontwikkeling van Splatoon 3. Dit is de vierde keer dat de Xenoblade Chronicles-ontwikkelaar bijdraagt aan deze franchise.

Het blijkt uit de website niet precies waar ze aan gewerkt hebben. Splatoon, Splatoon 2 en de Octo Expansion zitten ook in hun portfolio.

Een screenshot van het recente portfolio van Monolith Soft.

Monolith Soft werkt in de laatste jaren mee aan een breed scala aan grote Nintendo-releases. Zo waren ze onder ander betrokken bij Breath of the Wild en zelfs Animal Crossing: New Horizons. Bij Zelda waren ze onder andere verantwoordelijk voor het tot leven brengen van de grote open wereld. In totaal hielpen ze mee aan acht Nintendo-spellen.

Splatoon 3 is sinds 9 september verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Meer weten over Monolith Soft? Check hier de geschiedenis van Xenoblade Chronicles

 

Bron: Monolith Soft

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Pac-Man World Re-Pac – Hap, slik, weg!

0

Review Pac-Man World Re-Pac - Hap, slik, weg!

12-09-2022

3

Jeroen

Interview: Christiaan Smit was bij Pokémon TCG Wereldkampioenschappen

0

Interview Interview: Christiaan Smit was bij Pokémon TCG Wereldkampioenschappen

12-09-2022

5

Willem

Reageer als eerste!