Xenoblade Chronicles 3 introduceert 'hero' Juniper

  • Nieuws

  • 17 jun 22 om 15:52

  • Rik

  • 0

Xenoblade Chronicles 3 heeft een nieuw personage in de spotlights gezet, het gaat om de groenharige Gormotti Juniper. Juniper was al een paar keer langs gekomen in promotiemateriaal, maar krijgt nu een volledige introductie.

Juniper is een van de Hero-personages in Xenoblade Chronicles 3. Dit houdt in dat zij een van de personages is die (tijdelijk) als zevende speelbare personage aan je party wordt toegevoegd. De party bestaat in Xenoblade Chronicles 3 uit zes hoofdpersonages en soms uit een tijdelijk zevende personage (Al telt het Nopon-duo Riku en Manana als een hero). Juniper komt van de Agnus natie en is een boogschutter. De officiële bio van Juniper luidt als volgt (vertaald):

De boogschietende Juniper behoort tot de helden die je hulp zullen verlenen in Xenoblade Chronicles 3. [Ze is] afkomstig uit Agnus. Deze snelle bosbewoner kan ongezien vijanden elimineren en gebruik maken van de vijand’s blinde hoek om een krachtige slag toe te brengen!

‘Monopon’, de Nopon die het Japanse Xenoblade Twitter-account zegt te beheren, heeft een kort filmpje van Juniper in actie gedeeld:

Uit de beelden kunnen we opmaken dat we Juniper in Maktha Wildwood tegen zullen komen. Ook zien we dat de Nopon Riku en Manana al onderdeel van de groep uitmaken op dat moment. Juniper valt de party in eerste instantie aan, waarom is nog onbekend.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Vind jij Juniper er tof uitzien? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

1

Rik

Capcom heeft officieel Dragon’s Dogma II aangekondigd

2

Nieuws Capcom heeft officieel Dragon's Dogma II aangekondigd

17-06-2022

1

Dennis

Beluister het nummer ‘Keves Battle’ uit Xenoblade Chronicles 3

0

Nieuws Beluister het nummer 'Keves Battle' uit Xenoblade Chronicles 3

17-06-2022

2

Rik

Reageer als eerste!