Xenoblade Chronicles 3 - 'De loop van het lot'-trailer

  • Nieuws

  • 22 jun 22 om 17:53

  • Rik

  • 0

Zojuist heeft Nintendo de Xenoblade Chronicles 3 Direct uitgezonden met nieuwe info over de game. De Direct startte met een nieuwe trailer. Deze is nu ook apart geplaatst op het Youtube-kanaal van Nintendo. De trailer heeft de naam ‘De loop van het lot’ gekregen.

De trailer is een teaser-trailer die het verhaal van Xenoblade Chronicles 3 iets meer belicht. Er zijn geen grote spoilers te zien in de trailer, maar wie volledig ‘blind’ de game wil spelen wordt afgeraden om verder te lezen/kijken.

Een vooralsnog onbekende groepering wordt geïntroduceerd in de trailer, al krijgen we niet veel hints over hun identiteit of beweegredenen. Vervolgens bevestigt de trailer dat wezens op Aionios slechts tien jaar (of ’termijnen’) leven en dat dit lot de gehele wereld in zijn greep heeft. Ook maakt de trailer duidelijk dat er meer zit achter deze stand van de wereld, al roept de trailer meer vragen op dan dat ze beantwoordt.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Heb jij de trailer bekeken? En zo ja, vond je deze tof? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

0

Nieuws Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

19-04-2024

3

Rik

Xenoblade Chronicles 3 krijgt Uitbreidingspas

2

Nieuws Xenoblade Chronicles 3 krijgt Uitbreidingspas

22-06-2022

5

Rik

Terugkijken – bekijk hier de Xenoblade Chronicles 3 Direct

4

Nieuws Terugkijken - bekijk hier de Xenoblade Chronicles 3 Direct

22-06-2022

6

Rik

Reageer als eerste!