Voice of Cards: The Forsaken Maiden komt naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 4 feb 22 om 18:16

  • Rik

  • 0

Square Enix heeft aangekondigd dat een tweede deel in de Voice of Cards-serie naar de Nintendo Switch komt! Voice of Cards: The Forsaken Maiden zal vanaf 17 februari te downloaden zijn in de eShop. 

Voice of Cards: The Forsaken Maiden is een eigen game en staat los van Voice of Cards: The Isle Dragon Roars. Je hoeft het vorige deel niet gespeeld te hebben om te verhaal van The Forsaken Maiden te begrijpen. De Voice of Cards-serie bestaat uit RPG-games die het best omschreven kunnen worden als digitale tabletop games. Willem noemde het eerste deel erg geschikt voor mensen die nog geen ervaring met dit type games hebben, maar miste de diepgang voor ervaren spelers. Lees zijn volledige review van Voice of Cards: The Isle Dragon Roars hier.

Square Enix heeft een trailer gedeeld voor The Forsaken Maiden:

De trailer laat zien dat dezelfde stijl wordt gebruikt voor The Forsaken Maiden als voor The Isle Dragon Roars. Voorts wordt er een tipje van de sluier opgelicht over het verhaal van dit deel:

Voice of Cards: The Forsaken Maiden vindt plaats op een afgelegen eilandengroep die generaties lang door dienstmaagden werd beschermd, maar nu bedreigd wordt met vernietiging. De held van het verhaal zweert de eilanders te redden en zet zijn koers uit over de hoge zeeën, samen met Laty, een meisje dat er niet in slaagde een dienstmaagd te worden.

Voice of Cards: The Forsaken Maiden komt op 17 februari uit voor de Nintendo Switch.

Heb jij de vorige game in de Voice of Cards-serie gespeeld? Of stap je juist in met The Forsaken Maiden? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [5 februari]

3

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [5 februari]

05-02-2022

3

Erik

Aegislash komt op 10 februari naar Pokémon Unite

0

Nieuws Aegislash komt op 10 februari naar Pokémon Unite

04-02-2022

0

Rik

Reageer als eerste!