Vier de paasdagen met de Yoshi Tour in Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 25 mrt 22 om 15:05

  • Rik

  • 0

De Samurai Tour is nog maar een paar dagen bezig, maar toch weten we al welke tour over twee weken beschikbaar komt in Mario Kart Tour. Net zoals eerdere jaren zal een Yoshi Tour worden gehouden rond de paasdagen!

De Yoshi Tour zal van start gaan op 6 april en actief blijven tot 20 april. Deze tour zal het Mario Kart Tour-debuut worden van het Yoshi Valley-circuit. Yoshi Valley kwam origineel uit Mario Kart 64 voor de Nintendo 64. Ook lijkt er een gouden variant van Egg Hunt Yoshi te worden toegevoegd aan de game, evenals een witte Birdo.

De Yoshi Tour komt uit rond het 2,5 jarig bestaan van Mario Kart Tour. Om deze reden krijgen spelers ook 45 gratis rubies tijdens de Yoshi Tour, daarbij zijn er ook nog eens 18 rubies te verdienen in de Tour Challenges.

De Yoshi Tour is beschikbaar vanaf 6 april, tot die tijd kun je blijven racen in de Samurai Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen. De Yoshi Tour zal de 76e Tour worden in de game.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Switch Online-app geüpdatet naar Versie 2.10.0; dit zit er in

0

Nieuws Switch Online-app geüpdatet naar Versie 2.10.0; dit zit er in

08-05-2024

1

Erik

Versie 1.1.1 uitgebracht voor Mario Party Superstars

1

Nieuws Versie 1.1.1 uitgebracht voor Mario Party Superstars

25-03-2022

3

Robin

Sakurai reflecteert op Smash Bros. vechtersaankondigingen

7

Nieuws Sakurai reflecteert op Smash Bros. vechtersaankondigingen

25-03-2022

5

Robin

Reageer als eerste!