Vang Typhlosion in 7-sterren Tera Raid Scarlet & Violet dit weekend

  • Nieuws

  • 14 apr 23 om 08:51

  • Erik

  • 0

The Pokémon Company laat weten dat Typhlosion de ster is van de volgende 7-sterren Tera Raid in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. De Pokémon is vanaf vandaag, 14 april, te vangen.

Typhlosion heeft een Ghost Tera Type en draagt de Mightiest Mark. Hij of zij kent de volgende aanvallen: Eruption, Shadow Ball, Play Rough en Earthquake. Ook zet hij Sunny Dat voor zichzelf op.  Je kunt er één vangen per game.

Het evenement loopt tot en met maandag 17 april 00:59 uur. Twee weken later heb je nogmaals de kans, van 21 t/m 23 april.

Het Tera Raid-event is op dit moment de enige manier om Typhlosion in de wacht te slepen. Eerder kon je zo ook al Samurott, Decidueye, Pikachu, Greninja, Cinderace en Charizard vangen.

Tera Raids start je via de gekristalliseerde objecten in de wereldkaart van Pokémon Scarlet & Violet. Om 7-sterren Raids te ontgrendelen, dien je eerst het hoofdspel te hebben uitgespeeld.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn sinds 18 november 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Play Pokémon

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

0

Media Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

29-03-2024

1

Mark

Lijst met alle Present Codes in Kirby en de Vergeten Wereld

3

Nieuws Lijst met alle Present Codes in Kirby en de Vergeten Wereld

14-04-2023

8

Erik

Themalied Zelda: Tears of the Kingdom te beluisteren

3

Nieuws Themalied Zelda: Tears of the Kingdom te beluisteren

14-04-2023

4

Erik

Reageer als eerste!