Vang dit weekend Samurott in 7-sterren Tera Raid Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 8 apr 23 om 10:53

  • Dennis

  • 0

Update 8 april, 10:53: Het Tera Raid-event met Samurott is vanaf nu live! Tot en met maandag 9 april (01:00 uur) kun je ‘m vangen of verslaan.

Samurott kent de volgende aanvallen:

  • Aqua Cutter (Water)
  • Megahorn (Bug)
  • Night Slash (Dark)
  • Drill Run (Ground)

Daarnaast vuurt ‘ie tijdens de Raid Focus Energy, Swords Dance en Bulldoze af. Check meer details op Serebii.

Originele bericht, 27 maart 12:33

De volgende Pokémon die zijn opwachting maakt in een 7-sterren Tera Raid is Samurott. Binnenkort is deze Pokémon te vangen in Pokémon Scarlet en Violet!

Zoals gebruikelijk bij de 7-sterren Tera Raids draagt Samurott het “mightiest mark”. Zijn Tera Type is Bug. Trainers kunnen Samurott meerdere keren verslaan, maar slechts één keer vangen. Welke aanvallen Samurott tot zijn beschikking heeft, is nog niet bekend.

Samurott werd geïntroduceerd in Pokémon Black en White, en is de laatste evolutie van de starter Oshawott. In Pokémon Legends: Arceus kreeg hij een Hisuian vorm.

De Samurott 7-sterren Tera Raid vindt plaats van 31 maart tot en met 2 april, en wordt herhaald van 7 tot en met 9 april. Om deel te kunnen nemen aan de 7-sterren Raids dien je het hoofdverhaal van Pokémon Scarlet of Violet te hebben voltooid, en nog een aantal aanvullende opdrachten in de post-game.

Er zijn al een aantal pittige 7-sterren Tera Raids langsgekomen in Pokémon Scarlet en Violet. Zo waren Decidueye, PikachuGreninja en Cinderace al te vangen.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Wat speel je dit paasweekend? [8 april] 

3

Special Wat speel je dit paasweekend? [8 april] 

08-04-2023

3

Erik

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp krijgt overzichtstrailer

1

Media Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp krijgt overzichtstrailer

08-04-2023

3

Erik

Reageer als eerste!