Vang nu Mewtwo in Tera Raid Pokémon Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 1 sep 23 om 09:26

  • Erik

De Mewtwo Tera Raid is nu live in Pokémon Scarlet en Violet. Het evenement duurt tot 18 september om 01:59.

Tijdens het evenement heb je kans om Mewtwo te vangen als je ‘m verslaat. Het gaat om een zeven sterren Tera Raid. Mewtwo draagt de Mightiest Mark en heeft Psychic als Tera Type.

Als je de Mew uit het Mystery Gift-event inzet tijdens het gevecht, krijgt die een statboost: zijn HP is 50% hoger en zijn statistieken 20%.

Mewtwo kent de volgende aanvallen: Psystrike, Aura Sphere, Ice Beam, Calm Mind. Hij vuurt ook Rest af om zijn HP aan te vullen. De eerste keer dat je ‘m verslaat, geeft die Gold Bottle Caps (x3), Ability Patch (x3) en Psychic Tera Shard (x100).

Naast de Mewtwo Tera Raid, is er ook een evenement met Blissy, Grimmsnarl en Hatterene. Zij geven allemaal waardevolle voorwerpen (Blissey geeft bijvoorbeeld extra veel Tera Shards), die je kunnen helpen tijdens de strijd.

Het evenement werd tijdens de Pokémon Presents van augustus aangekondigd. The Pokémon Company organiseert regelmatig Tera Raids. Zo konden we in juli Rillaboom en Delphox vangen.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn sinds 18 november 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Batman: Arkham Trilogy lijkt op Switch grafisch ondermaats

1

Nieuws Batman: Arkham Trilogy op Switch lijkt grafisch geen hoogvlieger

05-12-2023

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Best verkochte Nintendo Switch-games

2

Nieuws De best verkochte Nintendo Switch-games [September 2023]

01-09-2023

6

Erik

Paldean Pokémon komen volgende week naar Pokémon GO

0

Nieuws Paldean Pokémon komen volgende week naar Pokémon GO

01-09-2023

2

Evelyne

Reageer als eerste!